U dobrom raspoloženju Radnik dočekuje Borac

Radnik će u pretposlednjem kolu Premijer lige BiH pred domaćom publikom dočekati Borac, kome su bodovi prijeko potrebni u borbi za opstanak. U sastav Radnika nakon odrađenih žutih kartona u tim se vraća stub odbrane Samir Memišević, dok u sastavu neće biti Dine Beširevića, te Adnana Šećerovića koji odrađuju suspenzuju od tri žuta kartona.

Republika Srpska 07.05.2016 | 12:20
U dobrom raspoloženju Radnik dočekuje Borac

"Nemamo puno razmišljanja i dublje analize, dolazi nam Borac koji se bori za opstanak. Ja vjerujem da ćemo mi svoj posao pošteno odraditi. Oni igrači koji istrče na teren daće sve od sebe da poslednju utakmicu pred svojim navijačima u prvenstvu završe pobjedom. Iza nas je nemilosrdna sezona kao nikada do sada, a ova utakmica sa Borcem dolazi u nezgodan čas, jer mi odmah u srijedu igramo prvu finalnu utakmicu protiv Slobode u Tuzli, ali šta se tu može. Moramo vjerovati u uspeh i iz ove utakmice izaći sa još većim iskustvom", rekao je trener Radnika, Slavko Petrović.

Najiskusniji u redovima plavih Asmir Avdukić, koji je nekada branio boje Borca, svjestan je situacije u kojoj se njegov bivši klub nalazi, ali smatra da je Radnik dosta kvalitetnija ekipa, pa će u ovaj susret ući dosta rasterećeniji u odnosu na Banjalučane.

"Ovo je za Borac utakmica biti ili ne biti, dok smo s druge strane mi okrenuti finalnoj utakmici naredne srijede i dvomeču protiv Slobode. Naravno, mi u ovu utakmicu ulazimo sa dosta optimizma, jer nam dolazi veliki klub, a motivacija ne izostaje nijednog trenutka. Kvalitetniji smo i nastojaćemo da se u poslednjoj utakmici pred kraj šampionata predstavimo u što boljem svijetlu, te da se od naše vijerne publike oprostimo dostojanstveno", tvrdi iskusni golman Asmir Avdukić.

Utakmica u Bijeljini počinje u 17:00 časova.

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Zoran

07.05.2016 10:45

Napred Borče, Banjaluka je uz tebe.

ODGOVORITE
Name

Taksirat

07.05.2016 16:10

Ocigledno prodato. Nema kraja igrama bez granica. Kao biva usmjerili se samo na finale Kupa.

Name

makibl

07.05.2016 12:01

Kvota na borac pala na 1.15 ;)

ODGOVORITE
Name

Iskreno

07.05.2016 12:52

Nisam znao da u Radniku ima nekoliko Bosnjaka u ekipi.U svakom slucaju za pohvalu.

ODGOVORITE
Name

Rale

07.05.2016 13:24

Radnik dobija 2:0 nema od sugerske ekipe Borca nista

ODGOVORITE
Name

Istocno sarajevo

07.05.2016 13:55

Ide premija od Slavije za bracu semberce

ODGOVORITE