Дејвид Гета долази на Еxит

Најутицајнији светски музички продуцент и ди-џеј, Дејвид Гета наступиће у петак 8. јула на "Еxит" фестивалу!

Забава 07.05.2016 | 07:25
Дејвид Гета долази на Еxит

Аутор химне предстојећег Европског првенства у фудбалу 2016, долази уз највећи сценски спектакл у његовој каријери! Продукција овогодишње турнеје толико је обимна да су сви водећи фестивали као што су Томорроwланд, Т ин тхе Парк, Сзигет, Ултра, В Фестивал потврдили наступ париског хитмејкера на својим главним бинама, раме уз раме са највећим стадионским атракцијама, потврдивши још једном суперзвездани статус Дејвида Гете!

О његовој лидерској позицији у музичкој индустрији говоре и подаци да Гета иза себе има преко 9 милиона продатих албума, те 40 милиона продатих синглова, уз више милијарди на стриминг сервисима и 4,3 милијарде прегледа на свом званичном YоуТубе каналу, невероватних 55 милиона фанова на Фацебооку, као и 19 милиона пратилаца на Тwиттер и 4 милиона на Инстаграм профилима.

Најпознатији светски продуцент недавно је проглашен за најтраженијег извођача у Србији, уз поп диву Адел, те групе Тхе Продигy и Цолдплаy! Уочи отварања Европског првенства у фудбалу, Гета ће одржати и досад највећи концерт на Марсовим пољима испод Ајфелове куле, а директно из Новог Сада, враћа се у Париз да би на Стаде де Франце званично затворио Европско првенство у фудбалу! Француз је оборио и још један рекорд, укључивши чак милион навијача у снимање званичне химне Европског првенства у фудбалу 2016!

У току је и омиљена акција "Еxит" фанова у којом друштво које заједно купи четири четвородневне улазнице за "Еxит", тродневне Сеа Данце или за целу "Еxит" Авантуру, пету добија на поклон! Свих пет улазница једино морају да буду исте, па комбиновање улазнице није могуће. Улазнице за Еxит и Сеа Данце продају се по цени од 6.490, односно 4.990 динара, док цела Еxит Авантура кошта само 6.990 динара. Улазнице су доступне путем www.еxитфест.орг, те у продајној мрежи Гигс Тиx на преко 60 продајних места у 25 градова широм Србије.

Еxит фестивал одржаће се ове године од 7. до 10. јула на Петроварадинској тврђави, а затим Еxит Авантура путује на Јадранско море ради трећег Сеа Данце фестивала од 14. до 16. јула.

Блиц

 

Коментари / 0

Оставите коментар