Dejvid Geta dolazi na Exit

Najuticajniji svetski muzički producent i di-džej, Dejvid Geta nastupiće u petak 8. jula na "Exit" festivalu!

Zabava 07.05.2016 | 07:25
Dejvid Geta dolazi na Exit

Autor himne predstojećeg Evropskog prvenstva u fudbalu 2016, dolazi uz najveći scenski spektakl u njegovoj karijeri! Produkcija ovogodišnje turneje toliko je obimna da su svi vodeći festivali kao što su Tomorrowland, T in the Park, Sziget, Ultra, V Festival potvrdili nastup pariskog hitmejkera na svojim glavnim binama, rame uz rame sa najvećim stadionskim atrakcijama, potvrdivši još jednom superzvezdani status Dejvida Gete!

O njegovoj liderskoj poziciji u muzičkoj industriji govore i podaci da Geta iza sebe ima preko 9 miliona prodatih albuma, te 40 miliona prodatih singlova, uz više milijardi na striming servisima i 4,3 milijarde pregleda na svom zvaničnom YouTube kanalu, neverovatnih 55 miliona fanova na Facebooku, kao i 19 miliona pratilaca na Twitter i 4 miliona na Instagram profilima.

Najpoznatiji svetski producent nedavno je proglašen za najtraženijeg izvođača u Srbiji, uz pop divu Adel, te grupe The Prodigy i Coldplay! Uoči otvaranja Evropskog prvenstva u fudbalu, Geta će održati i dosad najveći koncert na Marsovim poljima ispod Ajfelove kule, a direktno iz Novog Sada, vraća se u Pariz da bi na Stade de France zvanično zatvorio Evropsko prvenstvo u fudbalu! Francuz je oborio i još jedan rekord, uključivši čak milion navijača u snimanje zvanične himne Evropskog prvenstva u fudbalu 2016!

U toku je i omiljena akcija "Exit" fanova u kojom društvo koje zajedno kupi četiri četvorodnevne ulaznice za "Exit", trodnevne Sea Dance ili za celu "Exit" Avanturu, petu dobija na poklon! Svih pet ulaznica jedino moraju da budu iste, pa kombinovanje ulaznice nije moguće. Ulaznice za Exit i Sea Dance prodaju se po ceni od 6.490, odnosno 4.990 dinara, dok cela Exit Avantura košta samo 6.990 dinara. Ulaznice su dostupne putem www.exitfest.org, te u prodajnoj mreži Gigs Tix na preko 60 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije.

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula.

Blic

 

Komentari / 0

Ostavite komentar