Љекари су сумњали да имам рак

После дужег одсуства са терена због повреде, Јелена Јанковић спремна је да се врати тенису. Сада отворено говори о једном о најтежих периода у њеној каријери.

Забава 07.05.2016 | 07:23
Љекари су сумњали да имам рак

Јелена је открила да су лекари сумњали да има рак.

- Иза мене је изузетно тежак период. Повредила сам раме, један мишић који је повезан са леђима, што ми је стварало јаке болове чак и кад дишем. Повреда се није десила на терену, већ услед подизања веома тешких торби у којима је била спортска опрема. Свака је имала око 25 килограма, а ја сам подигла неколико њих и одмах сам осетила да ми се нешто у рамену пореметило, због чега сам отишла на лекарски преглед - почиње причу Јанковићева за "Хелло".

- Већ при првом прегледу утврђено је да имам цисту на врату, за коју су у првом тренутку посумњали да је реч о раку и уследили су дани пакла. Радили су ми додатне анализе, то јест биопсију ткива на врату, а период у коме сам чекала резултате био је један од најтежих у мом животу. Кад су стигли резултати, показали су да није реч о опакој болести, али хируршким захватом одстрањено ми је ткиво које није било здраво и сада сам добро - искрено говори Јелена и додаје да је љубав према спорту победила.

Блиц

Фото: Гуливер/Геттy Имагес/Францоис Нел

Коментари / 0

Оставите коментар