Ljekari su sumnjali da imam rak

Posle dužeg odsustva sa terena zbog povrede, Jelena Janković spremna je da se vrati tenisu. Sada otvoreno govori o jednom o najtežih perioda u njenoj karijeri.

Zabava 07.05.2016 | 07:23
Ljekari su sumnjali da imam rak

Jelena je otkrila da su lekari sumnjali da ima rak.

- Iza mene je izuzetno težak period. Povredila sam rame, jedan mišić koji je povezan sa leđima, što mi je stvaralo jake bolove čak i kad dišem. Povreda se nije desila na terenu, već usled podizanja veoma teških torbi u kojima je bila sportska oprema. Svaka je imala oko 25 kilograma, a ja sam podigla nekoliko njih i odmah sam osetila da mi se nešto u ramenu poremetilo, zbog čega sam otišla na lekarski pregled - počinje priču Jankovićeva za "Hello".

- Već pri prvom pregledu utvrđeno je da imam cistu na vratu, za koju su u prvom trenutku posumnjali da je reč o raku i usledili su dani pakla. Radili su mi dodatne analize, to jest biopsiju tkiva na vratu, a period u kome sam čekala rezultate bio je jedan od najtežih u mom životu. Kad su stigli rezultati, pokazali su da nije reč o opakoj bolesti, ali hirurškim zahvatom odstranjeno mi je tkivo koje nije bilo zdravo i sada sam dobro - iskreno govori Jelena i dodaje da je ljubav prema sportu pobedila.

Blic

Foto: Guliver/Getty Images/Francois Nel

Komentari / 0

Ostavite komentar