Бекути не смета што Мркоњић виђа супругу

Бивши министар Милутин Мркоњић живи као момак; са супругом се и даље виђа, а поред ње има и девојку, познату певачицу Ану Бекуту и изгледа да свима тако одговара.

Забава 07.05.2016 | 07:12
Бекути не смета што Мркоњић виђа супругу

Ана Бекута не крије да је срећна поред свог дечка Милутина Мркоњића, који је свакодневно обасипа пажњом. Како каже, не смета јој то што је ожењен, већ га и сама подржава да се виђа с бившом супругом.

- Она је његова бивша жена. Ја могу да разумем и то што нису разведени, али њих двоје не живе заједно већ 10 година - каже Бекута уз тврдњуда Мрка, из поштовања према бившој жени, с којом је провео 40 година, и даље негује одличан однос с њом.

- Заиста немам ништа против тога што се виђају. Ја поштујем његову прошлост, као и он моју. Ми смо ствари од старта поставили на право место. Не пада ми на памет да му браним да се виђа с њом. Она је сама и нема никога - каже Бекута, која не сумња у љубав свог дечка.

Папарацо „Блица“ је у фебруару сликао Милутина Мркоњића како са супругом Дашом излази из једног престижног београдског хотела после пријатне вечере.
- Никада нисам била љубоморна, па нема разлога ни сада да будем. Ја сам једна самосвесна жена. Нас двоје у љубави не калкулишемо. Понашамо се онако како осећамо. Прија нам то што смо нон-стоп заједно. Једно друго негујемо колико год је то могуће у овим годинама - каже Ана за „Блиц“.

Блиц

Фото: Рајко Ристић

Коментари / 0

Оставите коментар