Bekuti ne smeta što Mrkonjić viđa suprugu

Bivši ministar Milutin Mrkonjić živi kao momak; sa suprugom se i dalje viđa, a pored nje ima i devojku, poznatu pevačicu Anu Bekutu i izgleda da svima tako odgovara.

Zabava 07.05.2016 | 07:12
Bekuti ne smeta što Mrkonjić viđa suprugu

Ana Bekuta ne krije da je srećna pored svog dečka Milutina Mrkonjića, koji je svakodnevno obasipa pažnjom. Kako kaže, ne smeta joj to što je oženjen, već ga i sama podržava da se viđa s bivšom suprugom.

- Ona je njegova bivša žena. Ja mogu da razumem i to što nisu razvedeni, ali njih dvoje ne žive zajedno već 10 godina - kaže Bekuta uz tvrdnjuda Mrka, iz poštovanja prema bivšoj ženi, s kojom je proveo 40 godina, i dalje neguje odličan odnos s njom.

- Zaista nemam ništa protiv toga što se viđaju. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju. Mi smo stvari od starta postavili na pravo mesto. Ne pada mi na pamet da mu branim da se viđa s njom. Ona je sama i nema nikoga - kaže Bekuta, koja ne sumnja u ljubav svog dečka.

Paparaco „Blica“ je u februaru slikao Milutina Mrkonjića kako sa suprugom Dašom izlazi iz jednog prestižnog beogradskog hotela posle prijatne večere.
- Nikada nisam bila ljubomorna, pa nema razloga ni sada da budem. Ja sam jedna samosvesna žena. Nas dvoje u ljubavi ne kalkulišemo. Ponašamo se onako kako osećamo. Prija nam to što smo non-stop zajedno. Jedno drugo negujemo koliko god je to moguće u ovim godinama - kaže Ana za „Blic“.

Blic

Foto: Rajko Ristić

Komentari / 0

Ostavite komentar