Борба против система наплате гријања

Градски одбор СДС-а Бањалука организује данас и у наредних шест дана потписивање петиције у граду против увођења новог тарифног система наплате услуга "Топлане" и против уклањања рампе на Бањ брду.

Република Српска 13.04.2016 | 16:16
Борба против система наплате гријања

Предсједник Градског одбора СДС-а Предраг Вулин рекао је да ће петицију грађани моћи да потпишу у готово свим градским насељима у Бањалуци, након чега ће њихови потписи бити упућени Градској управи и предузећу "Топлана".

"Грађани сваки дан долазе и моле нас да покренемо ствари с мртве тачке и нешто промијенимо. Нажалост, ми у Скупштини града немамо већину па смо принуђени на ове демократске начине борбе", рекао је Вулин новинарима.

Члан Извршног одбора Градског одбора СДС-а Бањалука Дејан Лолић рекао је да је цијена мазута у посљедње двије године пала за 25 одсто, због чега је требало и да цијена гријања у Бањалуци буде снижена.

Одборник СДС-а у Скупштини града Бањалука Александар Петковић рекао је да организовањем потписивања петиције против уклањања рампе на Бањ брду СДС жели дати свој допринос у спашавању једине пјешачке зоне у Бањалуци.

Извор: Срна

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Брат Ђуро

13.04.2016 16:38

Ал су им рекли, свака им част. О јада, па реченицу једну не могу да саставе. Свијетла нам је будућност нема шта.

ОДГОВОРИТЕ