Borba protiv sistema naplate grijanja

Gradski odbor SDS-a Banjaluka organizuje danas i u narednih šest dana potpisivanje peticije u gradu protiv uvođenja novog tarifnog sistema naplate usluga "Toplane" i protiv uklanjanja rampe na Banj brdu.

Republika Srpska 13.04.2016 | 16:16
Borba protiv sistema naplate grijanja

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Predrag Vulin rekao je da će peticiju građani moći da potpišu u gotovo svim gradskim naseljima u Banjaluci, nakon čega će njihovi potpisi biti upućeni Gradskoj upravi i preduzeću "Toplana".

"Građani svaki dan dolaze i mole nas da pokrenemo stvari s mrtve tačke i nešto promijenimo. Nažalost, mi u Skupštini grada nemamo većinu pa smo prinuđeni na ove demokratske načine borbe", rekao je Vulin novinarima.

Član Izvršnog odbora Gradskog odbora SDS-a Banjaluka Dejan Lolić rekao je da je cijena mazuta u posljednje dvije godine pala za 25 odsto, zbog čega je trebalo i da cijena grijanja u Banjaluci bude snižena.

Odbornik SDS-a u Skupštini grada Banjaluka Aleksandar Petković rekao je da organizovanjem potpisivanja peticije protiv uklanjanja rampe na Banj brdu SDS želi dati svoj doprinos u spašavanju jedine pješačke zone u Banjaluci.

Izvor: Srna

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Brat Đuro

13.04.2016 16:38

Al su im rekli, svaka im čast. O jada, pa rečenicu jednu ne mogu da sastave. Svijetla nam je budućnost nema šta.

ODGOVORITE