ЕЛ: Боље је што не играмо са оним плачљивцима из Барселоне!

Андреј Воронцевич упутио прозивке на рачун играча каталонског великана!

Кошарка 08.05.2016 | 19:00
ЕЛ: Боље је што не играмо са оним плачљивцима из Барселоне!

О томе колико добри шпански спортисти могу бити најбоље потврђује податак да су у готово свим гранама у самом врху - од фудбалера, преко кошаркаша, ватерполиста, рукометаша... Али, неретко се у спортским круговима могу чути коменатари како Шпанци „обожавају“ да изагравају судије уместо судија и често своје незадовољство због бројних одлука испољавају јавно.

Због тога је крилни центар московског ЦСКА Андреј Воронцевич искористио прилику да пецне играче Барселоне, који се ни другу годину узастопно неће наћи на завршном турниру Евролиге. Уместо каталонског великана на Фајнал фор отишла је Локомотива из Краснодара, као једно од најпријатнијих изненађења овосезонског елитног такмичења. А ево и шта је Воронцевич рекао на ову тему:
"Био сам на страни Локомотиве током целе четвртфиналне серије. Јако сам срећан због тога што су се квалификовали за Фајнал фор и што ће Русија имати два представника. По мом мишљењу боље је што ћемо играти против борбених играча Локомотиве, него против пљачљиваца из Барселоне. Да је Химки такође на Ф4, било би још боље", рекао је Воронцевич за руску агенцију Тас.

Руски репрезентативац додао је и да се нада да ће ЦСКА коначно узети титулу, коју чека још од 2008. године.
"Надам се да ће мај бити посебан месец за све нас и да ће ЦСКА коначно славити".

Због чињенице да ће се на Фајнал фору сударити два руска клуба, Евролига је чак одлучила да промени распоред одигравања утакмица на завршном турниру како би гледаоци из те земље могли да погледају директан пренос. Због тога сусрет ЦСКА – Локомотива биће одигран 13. маја у 18 часова по централноевропском времену, док ће Фенербахче и Лаборал Кућа копља укрстити у 21 час.

Финале, као и утакмица за треће место, биће одиграни два дана касније.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар