EL: Bolje je što ne igramo sa onim plačljivcima iz Barselone!

Andrej Voroncevič uputio prozivke na račun igrača katalonskog velikana!

Košarka 08.05.2016 | 19:00
EL: Bolje je što ne igramo sa onim plačljivcima iz Barselone!

O tome koliko dobri španski sportisti mogu biti najbolje potvrđuje podatak da su u gotovo svim granama u samom vrhu - od fudbalera, preko košarkaša, vaterpolista, rukometaša... Ali, neretko se u sportskim krugovima mogu čuti komenatari kako Španci „obožavaju“ da izagravaju sudije umesto sudija i često svoje nezadovoljstvo zbog brojnih odluka ispoljavaju javno.

Zbog toga je krilni centar moskovskog CSKA Andrej Voroncevič iskoristio priliku da pecne igrače Barselone, koji se ni drugu godinu uzastopno neće naći na završnom turniru Evrolige. Umesto katalonskog velikana na Fajnal for otišla je Lokomotiva iz Krasnodara, kao jedno od najprijatnijih iznenađenja ovosezonskog elitnog takmičenja. A evo i šta je Voroncevič rekao na ovu temu:
"Bio sam na strani Lokomotive tokom cele četvrtfinalne serije. Jako sam srećan zbog toga što su se kvalifikovali za Fajnal for i što će Rusija imati dva predstavnika. Po mom mišljenju bolje je što ćemo igrati protiv borbenih igrača Lokomotive, nego protiv pljačljivaca iz Barselone. Da je Himki takođe na F4, bilo bi još bolje", rekao je Voroncevič za rusku agenciju Tas.

Ruski reprezentativac dodao je i da se nada da će CSKA konačno uzeti titulu, koju čeka još od 2008. godine.
"Nadam se da će maj biti poseban mesec za sve nas i da će CSKA konačno slaviti".

Zbog činjenice da će se na Fajnal foru sudariti dva ruska kluba, Evroliga je čak odlučila da promeni raspored odigravanja utakmica na završnom turniru kako bi gledaoci iz te zemlje mogli da pogledaju direktan prenos. Zbog toga susret CSKA – Lokomotiva biće odigran 13. maja u 18 časova po centralnoevropskom vremenu, dok će Fenerbahče i Laboral Kuća koplja ukrstiti u 21 čas.

Finale, kao i utakmica za treće mesto, biće odigrani dva dana kasnije.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar