Обустава саобраћаја у центру Бањалуке

У суботу, 6. и 7. маја, у неколико бањалучких улица биће обустављен саобраћај звог свечаности поводом отварања Ферхат-пашине џамије, најављено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Република Српска 06.05.2016 | 13:46
Обустава саобраћаја у центру Бањалуке

Саобраћај ће већ у петак, 6. маја, бити обустављен у Улици Краља Петра Првог Карађорђевића, од Булевара цара Душана до Улице Патра, затим у улицама Браће Мажар и мајке Марије на дијелу од Улице војводе Момчила до улица краља Петра Првог Карађорђевића, Здравка Челара и Патријарха Макарија Соколовића.

Забрана саобраћаја у овим улицама биће на снази од 16.30 часова до поноћи.

У суботу, 7. маја, обустава ће бити на снази од 7.00 до 20.00 часова у улицама Краља Петра Првог Карађорђевића на дијелу од Алеје Светог Саве до Солунске улице, у Булевару цара Душана, затим у Улици Марије Бурсаћ на дијелу од Книнске до Краља Петра Првог Карађорђевића.

Саобраћај ће бити обустављен и у улицама Тржничка, Здравка Челара, Теодора Колокотрониса, Патријарха Макарија Соколовића, Патре, Браће Мажар и мајке Марије на дијелу од Змај Јовине до Улице краља Петра Првог Карађорђевића, те у Улици Војводе Момчила на дијелу од Булевара цара Душана до Симеуна Ђака.

Возила неће моћи саобраћати ни у Улици цара Лазара од Булевара Степе Степановића до моста Патре, те у улицама Исаије Митровића, 22. априла, као и Скендера Куленовића, од Улице Радоје Домановића до Солунске.

Током трајања обуставе саобраћаја, биће измијењен и режим јавног превоза путника.

Из АМС Републике Српске напомињу да ће 6. и 7. маја с циљем предузимања безбједносних мјера поводом отварања Ферхат-пашине џамије у Бањалуци и комеморативног скупа Доња Градина, које оперативно покривају центри јавне безбједности Бањалука и Приједор, бити забрањен превоз експлозивних материја у друмском и жељезничком саобраћају.

Забрана ће бити на снази од 6. маја од 18.00 часова до поноћи 8. маја.

Извор: Срна

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЋИЛИМАРИ

06.05.2016 11:52

ПРЕДСЈЕДНИК ДОДИКОГЛУ ИМАЋЕ ПОЧАСНУ ЛОЖУ ПОРЕД ФЕРХАТ ПАШЕ СОКОЛОВИЋА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

уг

06.05.2016 12:37

Доду за кума џамије . Требат ће му за изборе .

ОДГОВОРИТЕ