Obustava saobraćaja u centru Banjaluke

U subotu, 6. i 7. maja, u nekoliko banjalučkih ulica biće obustavljen saobraćaj zvog svečanosti povodom otvaranja Ferhat-pašine džamije, najavljeno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Republika Srpska 06.05.2016 | 13:46
Obustava saobraćaja u centru Banjaluke

Saobraćaj će već u petak, 6. maja, biti obustavljen u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića, od Bulevara cara Dušana do Ulice Patra, zatim u ulicama Braće Mažar i majke Marije na dijelu od Ulice vojvode Momčila do ulica kralja Petra Prvog Karađorđevića, Zdravka Čelara i Patrijarha Makarija Sokolovića.

Zabrana saobraćaja u ovim ulicama biće na snazi od 16.30 časova do ponoći.

U subotu, 7. maja, obustava će biti na snazi od 7.00 do 20.00 časova u ulicama Kralja Petra Prvog Karađorđevića na dijelu od Aleje Svetog Save do Solunske ulice, u Bulevaru cara Dušana, zatim u Ulici Marije Bursać na dijelu od Kninske do Kralja Petra Prvog Karađorđevića.

Saobraćaj će biti obustavljen i u ulicama Tržnička, Zdravka Čelara, Teodora Kolokotronisa, Patrijarha Makarija Sokolovića, Patre, Braće Mažar i majke Marije na dijelu od Zmaj Jovine do Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića, te u Ulici Vojvode Momčila na dijelu od Bulevara cara Dušana do Simeuna Đaka.

Vozila neće moći saobraćati ni u Ulici cara Lazara od Bulevara Stepe Stepanovića do mosta Patre, te u ulicama Isaije Mitrovića, 22. aprila, kao i Skendera Kulenovića, od Ulice Radoje Domanovića do Solunske.

Tokom trajanja obustave saobraćaja, biće izmijenjen i režim javnog prevoza putnika.

Iz AMS Republike Srpske napominju da će 6. i 7. maja s ciljem preduzimanja bezbjednosnih mjera povodom otvaranja Ferhat-pašine džamije u Banjaluci i komemorativnog skupa Donja Gradina, koje operativno pokrivaju centri javne bezbjednosti Banjaluka i Prijedor, biti zabranjen prevoz eksplozivnih materija u drumskom i željezničkom saobraćaju.

Zabrana će biti na snazi od 6. maja od 18.00 časova do ponoći 8. maja.

Izvor: Srna

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ĆILIMARI

06.05.2016 13:52

PREDSJEDNIK DODIKOGLU IMAĆE POČASNU LOŽU PORED FERHAT PAŠE SOKOLOVIĆA!

ODGOVORITE
Name

ug

06.05.2016 14:37

Dodu za kuma džamije . Trebat će mu za izbore .

ODGOVORITE