Бијељина: Повријеђени полицајци на дужности

У два напада који су се догодила у Бијељини и Лопарама повријеђена су два полицајца, саопштено је из Центра јавне безбједности Бијељина.

Република Српска 06.05.2016 | 13:14
Бијељина: Повријеђени полицајци на дужности

Полицајац у Бијељини повријеђен је јуче у физичком нападу двојице мушкараца, два часа послије поноћи, испред угоститељског објекта у Улици Меше Селимовића.

Незванично, ријеч је о угоститељском објекту "Џил".

По пријави да је дошло до нарушавања јавног реда полиција је изашла на лице мјеста и утврдила да је спор настао због висине рачуна, а лица чији су иницијали М.Г. /31/ и М.М. /29/ напали су и повриједили једног полицајца.

Алкотестирањем је утврђено да М.Г. има 1,73 промила алкохола у организму, а лице М.М. 1,17 промила.

Оба лица су лишена слободе и предата Окружном тужилаштву у Бијељини уз извјештај за напад на овлаштено службено лице у вршењу слубене дужности.

У Лопарама је јуче, четири часа послије поноћи, полицајац лакше повријеђен приликом интервенције на терену по пријави да је у угоститељском објекту у насељу Прибој нарушен јавни ред и мир.

Полицајца је повриједило лице Н.С. /34/ из Лопара, које је лишено слободе.

Против њега ће надлежном тужилаштву бити поднесен извјештај за напад на овлаштено службено лице у вршењу службене дужности и за наношење лаке тјелесне повреде.

Из ЦЈБ Бијељина су најоштрије осудили овакво понашање грађана према полицијским службеницима.

Извор: Срна

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

НАРОД

06.05.2016 11:44

НАРОД ИМА ПРАВО Д БИЈЕ НРОДНУ МИЛИЦИЈУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЛИЦАЈАЦ

09.05.2016 15:02

ПА ДОЈИ ТИ ДА НАС БИЈЕС ТИГРЕ

Name

горан

06.05.2016 11:44

Па добро јос да сте написали ста је са висином рацуна мозда је стварно досло до проблема а ако је попио налазио се на правом мјесту тј у кафани па није у цркви

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац.

06.05.2016 13:09

Господо'свака општина, или град.имају пуно право избезбедностних разлога :да пооштре облачења.погледајте мало око себе.како се то ради.код мене'није било:трта_марта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савјет

06.05.2016 13:59

Ово не слути на добро, почели су сукоби са полицијом и прије протеста у Бања Луци. Шта се може десити када сва полиција оде у Бања Луку да обезбјеђује протесте? Може доћи до великих проблема, насиља и крађа, јер неће бити полиције да обезбјеђује остале градове.

ОДГОВОРИТЕ