Bijeljina: Povrijeđeni policajci na dužnosti

U dva napada koji su se dogodila u Bijeljini i Loparama povrijeđena su dva policajca, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Republika Srpska 06.05.2016 | 13:14
Bijeljina: Povrijeđeni policajci na dužnosti

Policajac u Bijeljini povrijeđen je juče u fizičkom napadu dvojice muškaraca, dva časa poslije ponoći, ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Meše Selimovića.

Nezvanično, riječ je o ugostiteljskom objektu "Džil".

Po prijavi da je došlo do narušavanja javnog reda policija je izašla na lice mjesta i utvrdila da je spor nastao zbog visine računa, a lica čiji su inicijali M.G. /31/ i M.M. /29/ napali su i povrijedili jednog policajca.

Alkotestiranjem je utvrđeno da M.G. ima 1,73 promila alkohola u organizmu, a lice M.M. 1,17 promila.

Oba lica su lišena slobode i predata Okružnom tužilaštvu u Bijeljini uz izvještaj za napad na ovlašteno službeno lice u vršenju slubene dužnosti.

U Loparama je juče, četiri časa poslije ponoći, policajac lakše povrijeđen prilikom intervencije na terenu po prijavi da je u ugostiteljskom objektu u naselju Priboj narušen javni red i mir.

Policajca je povrijedilo lice N.S. /34/ iz Lopara, koje je lišeno slobode.

Protiv njega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj za napad na ovlašteno službeno lice u vršenju službene dužnosti i za nanošenje lake tjelesne povrede.

Iz CЈB Bijeljina su najoštrije osudili ovakvo ponašanje građana prema policijskim službenicima.

Izvor: Srna

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

NAROD

06.05.2016 11:44

NAROD IMA PRAVO D BIJE NRODNU MILICIJU!

ODGOVORITE
Name

POLICAJAC

09.05.2016 15:02

PA DOJI TI DA NAS BIJES TIGRE

Name

goran

06.05.2016 11:44

Pa dobro jos da ste napisali sta je sa visinom racuna mozda je stvarno doslo do problema a ako je popio nalazio se na pravom mjestu tj u kafani pa nije u crkvi

ODGOVORITE
Name

semberac.

06.05.2016 13:09

Gospodo'svaka opština, ili grad.imaju puno pravo izbezbednostnih razloga :da pooštre oblačenja.pogledajte malo oko sebe.kako se to radi.kod mene'nije bilo:trta_marta.

ODGOVORITE
Name

Savjet

06.05.2016 13:59

Ovo ne sluti na dobro, počeli su sukobi sa policijom i prije protesta u Banja Luci. Šta se može desiti kada sva policija ode u Banja Luku da obezbjeđuje proteste? Može doći do velikih problema, nasilja i krađa, jer neće biti policije da obezbjeđuje ostale gradove.

ODGOVORITE