Трамп: Путин ме је назвао генијем!

Потенцијални кандидат Републиканаца на изборима у САД Доналд Трамп изјавио је да је увјерен да ће, ако побиједи на изборима, успоставити добре односе са Русијом.

Свијет 05.05.2016 | 18:38
Трамп: Путин ме је назвао генијем!

Трамп је одбио да одговори на питање да ли је икада разговарао са предсједником Русије, али је навео да га је Владимир Путин назвао "генијем".

"Он (Путин) је рекао: Трамп је геније, да ли то довољно? Мислим да ћу са њим имати добре односе", рекао је амерички милијардер.

Он је у изјави за ЦНН ублажио своју претходну изјаву да би САД требало да руше руске авионе ако се приближе сувише америчким војним циљевима.

Трамп је рекао да, да је он на челу државе, у том случају назвао Путина и замолио га да "то више не ради", јер је то "непоштовање америчке војске, земље и предсједника".

Милијардер, који је послије побједе у Индијани и одустајања ривала, сенатора Теда Круза и Џона Кејсика од кампање, сада сигуран у номинацију за кандидата Републиканске странке на америчким предсједничким изборима, позвао је раније партију да се уједини и стане иза њега у борби против кандидата демократа Хилари Клинтон.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

родјо

05.05.2016 20:43

Путин никог не назива генијем,вјероватно су преводијоци погресно превели?? Лицно бих волијо да и тебе видимо у бијелој куци,из једног разлога.Како владари из сенке управљају са милијардерима у односу на претходнике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.05.2016 22:31

Нек' си ти упућен у теорије завјере и ко кога назива генијем, а то што пишеш ПРЕВОДИЈОЦ и ВОЛИЈО, то нема везе никакве... Тебе никад нико неће назвати генијем, дефинитивно!