Tramp: Putin me je nazvao genijem!

Potencijalni kandidat Republikanaca na izborima u SAD Donald Tramp izjavio je da je uvjeren da će, ako pobijedi na izborima, uspostaviti dobre odnose sa Rusijom.

Svijet 05.05.2016 | 18:38
Tramp: Putin me je nazvao genijem!

Tramp je odbio da odgovori na pitanje da li je ikada razgovarao sa predsjednikom Rusije, ali je naveo da ga je Vladimir Putin nazvao "genijem".

"On (Putin) je rekao: Tramp je genije, da li to dovoljno? Mislim da ću sa njim imati dobre odnose", rekao je američki milijarder.

On je u izjavi za CNN ublažio svoju prethodnu izjavu da bi SAD trebalo da ruše ruske avione ako se približe suviše američkim vojnim ciljevima.

Tramp je rekao da, da je on na čelu države, u tom slučaju nazvao Putina i zamolio ga da "to više ne radi", jer je to "nepoštovanje američke vojske, zemlje i predsjednika".

Milijarder, koji je poslije pobjede u Indijani i odustajanja rivala, senatora Teda Kruza i Džona Kejsika od kampanje, sada siguran u nominaciju za kandidata Republikanske stranke na američkim predsjedničkim izborima, pozvao je ranije partiju da se ujedini i stane iza njega u borbi protiv kandidata demokrata Hilari Klinton.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

rodjo

05.05.2016 20:43

Putin nikog ne naziva genijem,vjerovatno su prevodijoci pogresno preveli?? Licno bih volijo da i tebe vidimo u bijeloj kuci,iz jednog razloga.Kako vladari iz senke upravljaju sa milijarderima u odnosu na prethodnike.

ODGOVORITE
Name

Re

05.05.2016 22:31

Nek' si ti upućen u teorije zavjere i ko koga naziva genijem, a to što pišeš PREVODIJOC i VOLIJO, to nema veze nikakve... Tebe nikad niko neće nazvati genijem, definitivno!