Љуби га мајка: Брена купује сину апартман

Мама и тата су за мене богови! Није ми проблем да живим сам. Покрећем бизнис с оцем, каже најмлађи Живојиновић

Србија 05.05.2016 | 15:41
Љуби га мајка: Брена купује сину апартман

Лепа Брена и Боба Живојиновић купују најмлађем сину Виктору стан у Београду. Власница „Гранд продукције“ и бивши тенисер ће, како Курир сазнаје, за ову некретнину искеширати око 100.000 евра. Они увелико разгледају станове за свог наследника, а највише им се допао један на Новом Београду.

Наставља школовање

"Брена воли да улаже у посао и некретнине, а њена дјеца имају колико им је потребно. Боба и она су синовима обезбједили сигурну будућност, школовање и аутомобиле. Будући да је Виктор недавно постао пунољетан, дошло је вријеме да се осамостали, па му родитељи већ обезбјеђују кров над главом. По свему судећи, најмлађи Живојиновић ће ускоро почети да живи сам. Брена и Боба су синове од малих ногу васпитавали да буду озбиљни и одговорни. Виктор ускоро завршава средњу школу, планира студије, али и приватни бизнис с оцем", прича извор Курира и додаје да Виктор већ живи одвојено у једном дијелу њихове виле на Бежанијској коси.

Виктор је и потврдио сазнања тог листа.

Пресрећан

"Прије свега морам да кажем да сам пресрећан јер имам најбоље родитеље на свијету. Они су за мене богови! Док год су живи, они ће бринути о мени, а ја ћу их поштовати. Браћи и мени су пружили све у животу. Што се тиче стана, свакако желим да се осамосталим када почнем сам да зарађујем за живот. Тренутно живим сам у једном дијелу куће својих родитеља и уопште ми није проблем да се осамосталим. Све обавезе завршавам сам и већ сам се навикао на то. Међутим, када финансијски будем довољно стабилан, доћи ће тренутак да се одвојим и почнем живот тамо гдје будем желио. Тренутно завршавам школу и планирам да започнем свој бизнис, па ћу да видим шта ћу и како", рекао је Виктор.

Браћа одавно своји људи

Викторова старија браћа Филип и Стефан већ годинама не живе с родитељима. Стефан је у децембру прошле године дипломирао на универзитету Бери у Мајамију, где је живио са старијим братом Филипом, који је већ годинама станује и ради тамо. Филип је у Америци запослен у компанији која снима филмове, али ће се због везе с Александом Пријовић преселити у Србију. Стефан се након студија вратио кући и, како је најавио његов тата Боба, планира музичку каријеру.

Пљуштале коверте на прослави

Фолк звијезда је потрошила 30.000 евра поводом пунољетства свог насљедника. Она и Боба су организовали гала прославу у једном београдском хотелу. Брена је рекла да се синовљевом рођендану радовала као дијете, поготово зато што је прослава организована на истом мјесту где су се она и Боба вјенчали.
"Моји синови су добра дјеца и заслужили су да им правимо оваква весеља. Виктор је од нас добио журку јер је то и желио. Није било лако отхранити три темпераментна и захтјевна момка и због тога сам жељела да сву радост подијелим с драгим људима", рекла је певачица, која је најмлађем сину пожељела да буде шмекер као њен супруг Боба, за којим је луда и после 25 година брака.

(Курир)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

биби

05.05.2016 14:09

Љуби мајка сина дебила...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта је?

05.05.2016 16:11

Љубомора,а?

Name

вук

05.05.2016 14:19

Види му главе ко да је политичар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да ми је...

05.05.2016 16:12

...ЗНАТИ КАКВА ЛИ ЈЕ ТВОЈА? К'О У МАГАРЕТА ВЈЕРОВАТНО!

Name

Нека је

05.05.2016 14:38

Има се, може се. Брена паметна на вријеме се ухватила микрофона и пјесме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

05.05.2016 16:37

Рад и само рад то је моја девиза

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

05.05.2016 17:34

Волио бих да је и твоја овако лепа,а успут и паметна

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре да ми је

05.05.2016 20:57

Ја имам једну играчку као у магарца,па ти је могу изнајмити.Поз

ОДГОВОРИТЕ