Ljubi ga majka: Brena kupuje sinu apartman

Mama i tata su za mene bogovi! Nije mi problem da živim sam. Pokrećem biznis s ocem, kaže najmlađi Živojinović

Srbija 05.05.2016 | 15:41
Ljubi ga majka: Brena kupuje sinu apartman

Lepa Brena i Boba Živojinović kupuju najmlađem sinu Viktoru stan u Beogradu. Vlasnica „Grand produkcije“ i bivši teniser će, kako Kurir saznaje, za ovu nekretninu iskeširati oko 100.000 evra. Oni uveliko razgledaju stanove za svog naslednika, a najviše im se dopao jedan na Novom Beogradu.

Nastavlja školovanje

"Brena voli da ulaže u posao i nekretnine, a njena djeca imaju koliko im je potrebno. Boba i ona su sinovima obezbjedili sigurnu budućnost, školovanje i automobile. Budući da je Viktor nedavno postao punoljetan, došlo je vrijeme da se osamostali, pa mu roditelji već obezbjeđuju krov nad glavom. Po svemu sudeći, najmlađi Živojinović će uskoro početi da živi sam. Brena i Boba su sinove od malih nogu vaspitavali da budu ozbiljni i odgovorni. Viktor uskoro završava srednju školu, planira studije, ali i privatni biznis s ocem", priča izvor Kurira i dodaje da Viktor već živi odvojeno u jednom dijelu njihove vile na Bežanijskoj kosi.

Viktor je i potvrdio saznanja tog lista.

Presrećan

"Prije svega moram da kažem da sam presrećan jer imam najbolje roditelje na svijetu. Oni su za mene bogovi! Dok god su živi, oni će brinuti o meni, a ja ću ih poštovati. Braći i meni su pružili sve u životu. Što se tiče stana, svakako želim da se osamostalim kada počnem sam da zarađujem za život. Trenutno živim sam u jednom dijelu kuće svojih roditelja i uopšte mi nije problem da se osamostalim. Sve obaveze završavam sam i već sam se navikao na to. Međutim, kada finansijski budem dovoljno stabilan, doći će trenutak da se odvojim i počnem život tamo gdje budem želio. Trenutno završavam školu i planiram da započnem svoj biznis, pa ću da vidim šta ću i kako", rekao je Viktor.

Braća odavno svoji ljudi

Viktorova starija braća Filip i Stefan već godinama ne žive s roditeljima. Stefan je u decembru prošle godine diplomirao na univerzitetu Beri u Majamiju, gde je živio sa starijim bratom Filipom, koji je već godinama stanuje i radi tamo. Filip je u Americi zaposlen u kompaniji koja snima filmove, ali će se zbog veze s Aleksandom Prijović preseliti u Srbiju. Stefan se nakon studija vratio kući i, kako je najavio njegov tata Boba, planira muzičku karijeru.

Pljuštale koverte na proslavi

Folk zvijezda je potrošila 30.000 evra povodom punoljetstva svog nasljednika. Ona i Boba su organizovali gala proslavu u jednom beogradskom hotelu. Brena je rekla da se sinovljevom rođendanu radovala kao dijete, pogotovo zato što je proslava organizovana na istom mjestu gde su se ona i Boba vjenčali.
"Moji sinovi su dobra djeca i zaslužili su da im pravimo ovakva veselja. Viktor je od nas dobio žurku jer je to i želio. Nije bilo lako othraniti tri temperamentna i zahtjevna momka i zbog toga sam željela da svu radost podijelim s dragim ljudima", rekla je pevačica, koja je najmlađem sinu poželjela da bude šmeker kao njen suprug Boba, za kojim je luda i posle 25 godina braka.

(Kurir)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

bibi

05.05.2016 14:09

Ljubi majka sina debila...

ODGOVORITE
Name

Šta je?

05.05.2016 16:11

Ljubomora,a?

Name

vuk

05.05.2016 14:19

Vidi mu glave ko da je političar.

ODGOVORITE
Name

Da mi je...

05.05.2016 16:12

...ZNATI KAKVA LI JE TVOJA? K'O U MAGARETA VJEROVATNO!

Name

Neka je

05.05.2016 14:38

Ima se, može se. Brena pametna na vrijeme se uhvatila mikrofona i pjesme.

ODGOVORITE
Name

Patriota

05.05.2016 16:37

Rad i samo rad to je moja deviza

ODGOVORITE
Name

vuk

05.05.2016 17:34

Volio bih da je i tvoja ovako lepa,a usput i pametna

ODGOVORITE
Name

re da mi je

05.05.2016 20:57

Ja imam jednu igračku kao u magarca,pa ti je mogu iznajmiti.Poz

ODGOVORITE