Бејл срушио срамно лош Сити на "Бернабеу"

Реал Мадрид је у реванш мечу полуфинала Лиге шампиона савладао Манчестер сити поготком Герета Бејла, па ће се за 11. "ушати" пехар борити са градским ривалом Атлетико Мадридом.

Свијет 04.05.2016 | 22:45
Бејл срушио срамно лош Сити на "Бернабеу"

"Краљеви" предвођени Кристијаном Роналдом јуре пласман у 14. финале Лиге шампиона у пребогатој клупској историји. Први меч у којем су "грађани" били домаћини завршен је без голова (0:0), тако да и једни и други сад виде одличну шансу за пролазак у финале.

Ситију би то била прва борба за највреднији европски трофеј, док је Реал досад играо у 13 финала и 10 пута био шампион Европе.​

Изабраници Зинедина Зидана биће ојачани једним од најбољих фудбалера данашњице Кристијаном Роналдом, који је прву утакмицу пропустио због повреде задње ложе.

Португалац од понедељка тренира у пуном ритму, вратио се у форму и очекивао је да вечерас предводи тим. Према речима тренера Зидана, биће 100 одсто спреман.

"Кристијано је добро. Тренира већ два дана са екипом и потпуно се опоравио. За разлику до њега, Бензема и Каземиро су под знаком питања, мада очекујем да ће бити добро. Ово ми је прво полуфинале у којем учествујем као тренер и желим да буде успешно", рекао је Зидан.

Извор: Информер.рс

Фото: АП

Коментари / 0

Оставите коментар