Bejl srušio sramno loš Siti na "Bernabeu"

Real Madrid je u revanš meču polufinala Lige šampiona savladao Mančester siti pogotkom Gereta Bejla, pa će se za 11. "ušati" pehar boriti sa gradskim rivalom Atletiko Madridom.

Svijet 04.05.2016 | 22:45
Bejl srušio sramno loš Siti na "Bernabeu"

"Kraljevi" predvođeni Kristijanom Ronaldom jure plasman u 14. finale Lige šampiona u prebogatoj klupskoj istoriji. Prvi meč u kojem su "građani" bili domaćini završen je bez golova (0:0), tako da i jedni i drugi sad vide odličnu šansu za prolazak u finale.

Sitiju bi to bila prva borba za najvredniji evropski trofej, dok je Real dosad igrao u 13 finala i 10 puta bio šampion Evrope.​

Izabranici Zinedina Zidana biće ojačani jednim od najboljih fudbalera današnjice Kristijanom Ronaldom, koji je prvu utakmicu propustio zbog povrede zadnje lože.

Portugalac od ponedeljka trenira u punom ritmu, vratio se u formu i očekivao je da večeras predvodi tim. Prema rečima trenera Zidana, biće 100 odsto spreman.

"Kristijano je dobro. Trenira već dva dana sa ekipom i potpuno se oporavio. Za razliku do njega, Benzema i Kazemiro su pod znakom pitanja, mada očekujem da će biti dobro. Ovo mi je prvo polufinale u kojem učestvujem kao trener i želim da bude uspešno", rekao je Zidan.

Izvor: Informer.rs

Foto: AP

Komentari / 0

Ostavite komentar