Новчаник, ципеле и каиш од људске коже

Компанија Хуман Леатхер производи новчанике, ципеле и каишеве од људске коже. На њиховом сајту пише да су производи намењени "пробирљивој клијентели".

Свијет 03.05.2016 | 22:41
Новчаник, ципеле и каиш од људске коже

На британском сајту Хуман Леатхер описано је да се сви производи праве ручно, као и да их праве људи који "имају дугогодишње искуство у обради најфиније коже на свету – људске коже".

Да све буде још одвратније и болесније, на овом сајту је описано и да је кожа која се користи заиста људска, добијена од особа које завештају своју кожу пре смрти, "а најбоља је она са леђа и стомака".

Произвођачи наглашавају да постоји ЛИСТА ЧЕКАЊА код поручивања њихових производа, као и да праве ограничен број производа због "осетљиве природе овог посла и врсте материјала који се користи".

(Мондо.рс)

(Фото: Гуливер/Геттy имагес/Тхинкстоцк)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ниста цудно

03.05.2016 20:45

Британци то раде вец стотинама година по цијелом свијету, једино нама козу гули наса властита Власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Болест се леци

05.05.2016 05:42

Ако је то та будуцност у коју нас воде мозда цак неки са "пробирљивом" обуцом,новцаником и каисем, онда је боље зивети без будуцности са "пробирљивим" производјацима и "пробирљивим" потросацима.Такви су у нека морална времена горили на ломаци.Има неких који су у стању због недостатка "ресурса" да сваста ураде.Стварно,нит` горег времена,нит` горих људи.Богољуб

ОДГОВОРИТЕ