Видео: Овако су играчи Лестера славили титулу код Вардија...!

Фудбалери Лестера имали су шансу да у недељу освоје титулу на "Олд Трафорду", али им је трофеј ипак донео Челси који је играо 2:2 са Тотенхемом. Играчи Лестера су у Вардијевом дому пратили тај меч!

Фудбал 03.05.2016 | 23:00
Видео: Овако су играчи Лестера славили титулу код Вардија...!

Дилеме више нема - Лестер је шампион!

"Лисице" су у недељу имаје ситуацију у "својим рукама", али ипак нису успели да савладају Манчестер јунајтед на њиховом стадиону, па су са нестрпљењем чекали дуел Челсија и Тотенхема. Њима је одговарао сваки резултат у ком Тотенхем није тим који је победио, што значи нерешено или победа Челсија, али није "вукло" на добро после првог полувремена.

Тотенхем је головима Харија Кејна и Хеунг Мин-Сона стигао до два гола предности, а Челси је деловао немотивисано у овом мечу.

Међутим, наставак је донео много промена. Тотенхем је постао тај који се "унервозио", а Челси је заиграо далеко бољи фудбал, па су головима Гарија Кејхила у 58. минуту и Едена Азара у 80. минуту, "плавци" успели да изједначе резултат.

Лестерови играчи су већ у најави меча нагласили да ће заједно пратити дуел у дому Џејмија Вардија, а погледајте како су се радовали када су сазнали да су постали шампиони Енглеске.

Менаџера Клаудија Ранијерија није било са њима јер је понедељак провео на ручку у Риму, са мајком.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар