Video: Ovako su igrači Lestera slavili titulu kod Vardija...!

Fudbaleri Lestera imali su šansu da u nedelju osvoje titulu na "Old Trafordu", ali im je trofej ipak doneo Čelsi koji je igrao 2:2 sa Totenhemom. Igrači Lestera su u Vardijevom domu pratili taj meč!

Fudbal 03.05.2016 | 23:00
Video: Ovako su igrači Lestera slavili titulu kod Vardija...!

Dileme više nema - Lester je šampion!

"Lisice" su u nedelju imaje situaciju u "svojim rukama", ali ipak nisu uspeli da savladaju Mančester junajted na njihovom stadionu, pa su sa nestrpljenjem čekali duel Čelsija i Totenhema. Njima je odgovarao svaki rezultat u kom Totenhem nije tim koji je pobedio, što znači nerešeno ili pobeda Čelsija, ali nije "vuklo" na dobro posle prvog poluvremena.

Totenhem je golovima Harija Kejna i Heung Min-Sona stigao do dva gola prednosti, a Čelsi je delovao nemotivisano u ovom meču.

Međutim, nastavak je doneo mnogo promena. Totenhem je postao taj koji se "unervozio", a Čelsi je zaigrao daleko bolji fudbal, pa su golovima Garija Kejhila u 58. minutu i Edena Azara u 80. minutu, "plavci" uspeli da izjednače rezultat.

Lesterovi igrači su već u najavi meča naglasili da će zajedno pratiti duel u domu Džejmija Vardija, a pogledajte kako su se radovali kada su saznali da su postali šampioni Engleske.

Menadžera Klaudija Ranijerija nije bilo sa njima jer je ponedeljak proveo na ručku u Rimu, sa majkom.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar