Видео: Ма, гдје је то Асприља?! Води навијање у Парми!

Фаустино "Тино" Асприља се овог викенда појавио у Парми, али не да би гледао фудбал, него и да би водио навијање са трибина!

Фудбал 04.05.2016 | 08:00
Видео: Ма, гдје је то Асприља?! Води навијање у Парми!

Вођа навијача!

Харизматични Фаустино "Тино" Асприља био је један од омиљених фудбалера навијача Парме током деведесетих година када је бележио велике успехе са њима, али је сада у овом клубу ситуација потпуно другачија. Парма је због много финансијских проблема у претходних неколико сезона морала и да прогласи банкрот.

Почели су отпочетка, променили име у Парма Калчо 1913 и ове године су се такмичили у четвртој италијанској лиги. Од наредне ће већ бити у трећој, пошто су изборили "промоцију" без пораза.

Навијачи су упркос великом посрнућу клуба остали уз њих, а овог викенда их је на мечу против Беларије Марине, коју су добили 3:0, посетило добро познато лице.

Колумбијац се појавио на стадиону у Парми и у име "старих добрих дана" командовао навијањем. За Италијане је играо у два наврата (1992-95 и 1998-99) и са њима је освојио два Купа Уефа, али може да ужива и у нижелигашким данима клуба. Због искрености и преданости клубу навијачи су га заволели за сва времена.

Погледајте како је то изгледало...

Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар