Video: Ma, gdje je to Asprilja?! Vodi navijanje u Parmi!

Faustino "Tino" Asprilja se ovog vikenda pojavio u Parmi, ali ne da bi gledao fudbal, nego i da bi vodio navijanje sa tribina!

Fudbal 04.05.2016 | 08:00
Video: Ma, gdje je to Asprilja?! Vodi navijanje u Parmi!

Vođa navijača!

Harizmatični Faustino "Tino" Asprilja bio je jedan od omiljenih fudbalera navijača Parme tokom devedesetih godina kada je beležio velike uspehe sa njima, ali je sada u ovom klubu situacija potpuno drugačija. Parma je zbog mnogo finansijskih problema u prethodnih nekoliko sezona morala i da proglasi bankrot.

Počeli su otpočetka, promenili ime u Parma Kalčo 1913 i ove godine su se takmičili u četvrtoj italijanskoj ligi. Od naredne će već biti u trećoj, pošto su izborili "promociju" bez poraza.

Navijači su uprkos velikom posrnuću kluba ostali uz njih, a ovog vikenda ih je na meču protiv Belarije Marine, koju su dobili 3:0, posetilo dobro poznato lice.

Kolumbijac se pojavio na stadionu u Parmi i u ime "starih dobrih dana" komandovao navijanjem. Za Italijane je igrao u dva navrata (1992-95 i 1998-99) i sa njima je osvojio dva Kupa Uefa, ali može da uživa i u niželigaškim danima kluba. Zbog iskrenosti i predanosti klubu navijači su ga zavoleli za sva vremena.

Pogledajte kako je to izgledalo...

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar