Бања Ковиљача: Васкрс у 'Подрињској љепотици'

Хотел "Ројал Спа" у Бањи Ковиљачи, који чини окосницу туризма у Подрињу и Колубари, је у понуди минулих дана имао посебан пакет за празнике.

Србија 03.05.2016 | 17:42
Бања Ковиљача: Васкрс у 'Подрињској љепотици'

Сва капацитети били су попуњени гостима из разних крајева Србије, од Београда и Новог Сада до Кикинде, Ваљева, Краљева, Суботице, Ужица, Панчева, али и оних из БиХ, пре свега из Брчког, Тузле, Сарајева, Горажда, затим из Црне Горе, највише из Никшића и Подгорице, из Хрватске, претежно из Загреба, Славонског Брода, и из Словеније, Копра, рекла нам је Ана Николић, менаџерка тог хотела у центру Бање Ковиљче.

У "васкршњем пакету" који је трајао од 3 до 6 дана, гости су боравили на бази полупансиона и имали неограничено коришћење Рој велнеса. За децу је направљен посебан програм у играоници "Бомбоници". Гости су имали посебне попусте на масаже и третмане, као и на а ла цард јеловник ресторана националне и интернационалне кухиње.

"У сарадњи са водичем гости су имали гратис излет у ком су се упознали са знаменитостима и историјом Бање Ковиљаче, а на наш предлог многи од њих посетили су Тршић, Троношу, Гучево и Дрину", прича Николићева.

"Свако вече био је обезбеђен музички програм уз пратњу глумца и комичара Драгана Маринковића - Маце."

Оно чему су се највише обрадовали малишани било је такмичење „Најјаче јаје“ за традиционални васкршњи доручак.

(БН телевизија/В.М.)

Коментари / 0

Оставите коментар