Banja Koviljača: Vaskrs u 'Podrinjskoj ljepotici'

Hotel "Rojal Spa" u Banji Koviljači, koji čini okosnicu turizma u Podrinju i Kolubari, je u ponudi minulih dana imao poseban paket za praznike.

Srbija 03.05.2016 | 17:42
Banja Koviljača: Vaskrs u 'Podrinjskoj ljepotici'

Sva kapaciteti bili su popunjeni gostima iz raznih krajeva Srbije, od Beograda i Novog Sada do Kikinde, Valjeva, Kraljeva, Subotice, Užica, Pančeva, ali i onih iz BiH, pre svega iz Brčkog, Tuzle, Sarajeva, Goražda, zatim iz Crne Gore, najviše iz Nikšića i Podgorice, iz Hrvatske, pretežno iz Zagreba, Slavonskog Broda, i iz Slovenije, Kopra, rekla nam je Ana Nikolić, menadžerka tog hotela u centru Banje Koviljče.

U "vaskršnjem paketu" koji je trajao od 3 do 6 dana, gosti su boravili na bazi polupansiona i imali neograničeno korišćenje Roj velnesa. Za decu je napravljen poseban program u igraonici "Bombonici". Gosti su imali posebne popuste na masaže i tretmane, kao i na a la card jelovnik restorana nacionalne i internacionalne kuhinje.

"U saradnji sa vodičem gosti su imali gratis izlet u kom su se upoznali sa znamenitostima i istorijom Banje Koviljače, a na naš predlog mnogi od njih posetili su Tršić, Tronošu, Gučevo i Drinu", priča Nikolićeva.

"Svako veče bio je obezbeđen muzički program uz pratnju glumca i komičara Dragana Marinkovića - Mace."

Ono čemu su se najviše obradovali mališani bilo je takmičenje „Najjače jaje“ za tradicionalni vaskršnji doručak.

(BN televizija/V.M.)

Komentari / 0

Ostavite komentar