Србин у Италији убио трогодишње дијете?

Србин Антонио Крстић (33) ухапшен је Италији због сумње да је убио трогодишњу кћерку из првог брака његове дјевојке, која је била трудна, преносе италијански медији.

Свијет 30.04.2016 | 16:20
Србин у Италији убио трогодишње дијете?

Убиство се десило у граду Каламброне а Крстић је ухапшен заједно са мајком дјевојчице.

Иначе, он је раније хапшен и био у затвору због провала а испитиван је више од 10 часова. Иначе, дјевојчица је имала видне модрице на тијелу а њена мајка из Доминиканске републике је за повреде оптужила њега.

Мајка је након дјевојчицине смрти смјештена у болницу због стреса а послије и у затвор. Смрт дјетета пријављена је полицији у сриједу око 19.30 сати из бараке у којој је Крстић живио са њих двије.

У тренутку позива они нису знали да ли је дијете живо па су позвали и хитну помоћ, која је само констатовала смрт дјетета.

Они су полицији испричали да се дијете није осјећало добро и да је имала велику температуру, а стање јој се наводно погоршало у сриједу.

Иначе, Крстић и Доминиканка су се упознали преко друштвених мрежа, а она је напустила свог супруга и одлучила се за живот у бараци. Тренутно се очекује аутопсија која би требало да утврди шта се тачно десило.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

знам

30.04.2016 19:21

Ја сам постала полицајац с 5 година и дигла брата да никад ништа није украо. Оца лопова нисам могла преваспит@ти. Ово је вјероватно усамљен нечији син без старије сестре да га туче за сваки лоповлук.

ОДГОВОРИТЕ