Srbin u Italiji ubio trogodišnje dijete?

Srbin Antonio Krstić (33) uhapšen je Italiji zbog sumnje da je ubio trogodišnju kćerku iz prvog braka njegove djevojke, koja je bila trudna, prenose italijanski mediji.

Svijet 30.04.2016 | 16:20
Srbin u Italiji ubio trogodišnje dijete?

Ubistvo se desilo u gradu Kalambrone a Krstić je uhapšen zajedno sa majkom djevojčice.

Inače, on je ranije hapšen i bio u zatvoru zbog provala a ispitivan je više od 10 časova. Inače, djevojčica je imala vidne modrice na tijelu a njena majka iz Dominikanske republike je za povrede optužila njega.

Majka je nakon djevojčicine smrti smještena u bolnicu zbog stresa a poslije i u zatvor. Smrt djeteta prijavljena je policiji u srijedu oko 19.30 sati iz barake u kojoj je Krstić živio sa njih dvije.

U trenutku poziva oni nisu znali da li je dijete živo pa su pozvali i hitnu pomoć, koja je samo konstatovala smrt djeteta.

Oni su policiji ispričali da se dijete nije osjećalo dobro i da je imala veliku temperaturu, a stanje joj se navodno pogoršalo u srijedu.

Inače, Krstić i Dominikanka su se upoznali preko društvenih mreža, a ona je napustila svog supruga i odlučila se za život u baraci. Trenutno se očekuje autopsija koja bi trebalo da utvrdi šta se tačno desilo.

Izvor: Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

znam

30.04.2016 19:21

Ja sam postala policajac s 5 godina i digla brata da nikad ništa nije ukrao. Oca lopova nisam mogla prevaspit@ti. Ovo je vjerovatno usamljen nečiji sin bez starije sestre da ga tuče za svaki lopovluk.

ODGOVORITE