Дејвид Гета оборио рекорд с милион навијача у химни ЕП

Један од најпопуларнијих ди-џејева и музичких продуцената Дејвид Гета данас је оборио рекорд с милион навијача у химни Европског првенства у фудбалу 2016. године, а светским медијима је потврдио да је чак милион људи употпунило рекордно снимање званичне химне фудбалског шампионата Европе - "Тхис Оне`с Фор Yоу".

Забава 29.04.2016 | 09:31
Дејвид Гета оборио рекорд с милион навијача у химни ЕП

Најтраженији извођач и у Србији, по недавно објављеној анкети спроведеној међу домаћим љубитељима музике, потражио је помоћ љубитеља, како музике, тако и фудбала у децембру 2015, позивајући их да сниме своје навијање како би могао да их умиксује у званичну химну првенства које ће у јуну бити одржано у Француској.

"Неизмерно хвала свима који су снимали заједно са мном, сарадња је заиста била као ниједна друга. Желео сам да испробам нешто јединствено и да поставим фанове у само срце песме за УЕФА ЕУРО 2016. Када сам позвао људе са целе планете да ми помогну у реализацији ове песме, нисам знао шта да очекујем, али ова подршка из читавог света је невероватна, остаје ми само да направим микс", рекао је Гета, а преносе светски медији.

Званична химна УЕФА ЕУРО 2016 ће бити интегрисана кроз читаво првенство, укључујући и шпице пре и након сваког телевизијског преноса утакмица, а УЕФА је потврдила да ће музика бити пуштена на свим стадионима сваки пут када се постигне гол, како би појачала атмосферу на свакој утакмици.

Уочи отварања Европског првенства у фудбалу, Гета ће одржати и досад највећи концерт на Марсовим пољима испод Ајфелове куле, а на стадиону Француска (Стаде де Франце) званично ће и затворити Европско првенство у фудбалу.

Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар