Вазура зна налогодавца: Ево шта се догодило!

Мондо је причао са Милошем Вазуром о нападу у Хумској. Рекао је шта су му нападачи поручили, ко је још страдао, а оптужио је и опозицију да стоји иза свега.

Фудбал 29.04.2016 | 08:40
Вазура зна налогодавца: Ево шта се догодило!

Снимак који је у четвртак у току дана изашао у јавност само је делимично потврдио у којој мери је незапамћен напад хулигана из редова навијача Партизана и "власника" неколицине кривичних пријава, због којих органи реда од раније трагају за њима, био бруталан.

Оно што се на снимку не види, а догодило се, непосредно након што су буквално "изгазили" припадника личног обезбеђења генералног секретара ФК Партизан, Милоша Вазуре, јесте још бруталнији напад на припадника обезбеђења клуба, 53-годишњег човека, чије је радно место на улазу у канцеларије подно северне трибине.

МОНДУ је у току дана потврђено да је на паркингу испребијани младић, који је у својству Вазуриног личног обезбеђења дошао с њим на стадион данас рано поподне, после указане лекарске помоћи пуштен кући на лечење, међутим радник обезбеђења Партизана задржан је у болници, открио је у разговору за наш портал сам Вазура, који је испричао шта се догодило данас...

"Било је страшно", рекао је Вазура за МОНДО.

Он је, након што је његов "бодигарт" нокаутиран, а потом шутиран у бесвесном стању, успео да побегне нападачима, од којих је пре тога трпео увреде и добијао вербалне претње, међутим покушавши да га одбрани и задржи хулигане испред улаза у просторије клуба, настрадао је још један човек.

"Он је и даље у болници", рекао је Вазура.

На наше питање да ли мисли да би и сам био физички нападнут, да није побегао, рекао је...

"Не знам, вероватно, све је слутило на то... Од како сам се срео с њима по доласку на стадион, а снимци су показали да су дуго стајали ту и чекали, константно сам био изложен вређању и претњама. Рекли су ми да се чувам, јер имам живот и после Партизана и да морам да знам да нећу вечно бити у клубу", препричао је Вазура за наш портал.

Вазура каже да је лично обезбеђење ангажовао после првих проблема са навијачима и инцидентима, попут оног с јајима, који су упућивали да би овако нешто могло да се догоди.

"Тада смо донели одлуку да затражимо заштиту, међутим после овога што се догодило очекујем да ћу добити и полицијско обезбеђење", рекао је Вазура за наш портал.

Питали смо га и да ли ће га овај бруталан напад навести на повлачење из спорта и из Партизана.

"Не, напротив. Од данас ћемо се још јаче борити за Партизан и ово је доказ да смо на правом путу", поручио је самоуверено.

Недуго по завршетку овог мучног чина, чији су актери јасно усликани, а према неким информацијама и од раније познати полицији, Партизан се огласио саопштењем у којем је цео инцидент доведен у везу с опозицијом, која покушава да смени актуелну гарнитуру на Скупштини, која је у међувремену два пута заказивана и одлагана.

МОНДО је разговарао и са лидером те опозиције, Ненадом Бјековићем, који је оштро демантовао да иза напада стоји такозвана "Црно-бела фамилија". Но, Вазура нема дилему око тога ко је налогодавац...

"Ови хулигани представљају опозицију која жели да нас смени, а то говорим и зато што су они, хулигани, у њиховим радним групама", оптужио је Вазура и Бјековића и свог бившег сарадника и пријатеља, Новака Недића, који предводе "Црно-белу фамилију".

"Очекујем од надлежних органа да преузуму све потребне мере и да се одговорни изведу пред лице правде", поручио је за крај разговора за МОНДО.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

марко марио

29.04.2016 16:57

Интересује ме, како неко у бесвесном стању може да побегне? Неком ко је у бесвесном стању је потребна помоћ да га подигне, транспортује или нешто друго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Читај као што је написано

30.04.2016 09:08

Бјежање се односи на Вазуру а момка из обезбеђења су тукли док је био у бесвесном стању. Обрати мало пажњу на зарезе и прво лепо прочитај па онда коментариши.

Name

мики

02.05.2016 21:47

Како вуциц не мозе да надје оне батинасе,брука зива

ОДГОВОРИТЕ