Vazura zna nalogodavca: Evo šta se dogodilo!

Mondo je pričao sa Milošem Vazurom o napadu u Humskoj. Rekao je šta su mu napadači poručili, ko je još stradao, a optužio je i opoziciju da stoji iza svega.

Fudbal 29.04.2016 | 08:40
Vazura zna nalogodavca: Evo šta se dogodilo!

Snimak koji je u četvrtak u toku dana izašao u javnost samo je delimično potvrdio u kojoj meri je nezapamćen napad huligana iz redova navijača Partizana i "vlasnika" nekolicine krivičnih prijava, zbog kojih organi reda od ranije tragaju za njima, bio brutalan.

Ono što se na snimku ne vidi, a dogodilo se, neposredno nakon što su bukvalno "izgazili" pripadnika ličnog obezbeđenja generalnog sekretara FK Partizan, Miloša Vazure, jeste još brutalniji napad na pripadnika obezbeđenja kluba, 53-godišnjeg čoveka, čije je radno mesto na ulazu u kancelarije podno severne tribine.

MONDU je u toku dana potvrđeno da je na parkingu isprebijani mladić, koji je u svojstvu Vazurinog ličnog obezbeđenja došao s njim na stadion danas rano popodne, posle ukazane lekarske pomoći pušten kući na lečenje, međutim radnik obezbeđenja Partizana zadržan je u bolnici, otkrio je u razgovoru za naš portal sam Vazura, koji je ispričao šta se dogodilo danas...

"Bilo je strašno", rekao je Vazura za MONDO.

On je, nakon što je njegov "bodigart" nokautiran, a potom šutiran u besvesnom stanju, uspeo da pobegne napadačima, od kojih je pre toga trpeo uvrede i dobijao verbalne pretnje, međutim pokušavši da ga odbrani i zadrži huligane ispred ulaza u prostorije kluba, nastradao je još jedan čovek.

"On je i dalje u bolnici", rekao je Vazura.

Na naše pitanje da li misli da bi i sam bio fizički napadnut, da nije pobegao, rekao je...

"Ne znam, verovatno, sve je slutilo na to... Od kako sam se sreo s njima po dolasku na stadion, a snimci su pokazali da su dugo stajali tu i čekali, konstantno sam bio izložen vređanju i pretnjama. Rekli su mi da se čuvam, jer imam život i posle Partizana i da moram da znam da neću večno biti u klubu", prepričao je Vazura za naš portal.

Vazura kaže da je lično obezbeđenje angažovao posle prvih problema sa navijačima i incidentima, poput onog s jajima, koji su upućivali da bi ovako nešto moglo da se dogodi.

"Tada smo doneli odluku da zatražimo zaštitu, međutim posle ovoga što se dogodilo očekujem da ću dobiti i policijsko obezbeđenje", rekao je Vazura za naš portal.

Pitali smo ga i da li će ga ovaj brutalan napad navesti na povlačenje iz sporta i iz Partizana.

"Ne, naprotiv. Od danas ćemo se još jače boriti za Partizan i ovo je dokaz da smo na pravom putu", poručio je samouvereno.

Nedugo po završetku ovog mučnog čina, čiji su akteri jasno uslikani, a prema nekim informacijama i od ranije poznati policiji, Partizan se oglasio saopštenjem u kojem je ceo incident doveden u vezu s opozicijom, koja pokušava da smeni aktuelnu garnituru na Skupštini, koja je u međuvremenu dva puta zakazivana i odlagana.

MONDO je razgovarao i sa liderom te opozicije, Nenadom Bjekovićem, koji je oštro demantovao da iza napada stoji takozvana "Crno-bela familija". No, Vazura nema dilemu oko toga ko je nalogodavac...

"Ovi huligani predstavljaju opoziciju koja želi da nas smeni, a to govorim i zato što su oni, huligani, u njihovim radnim grupama", optužio je Vazura i Bjekovića i svog bivšeg saradnika i prijatelja, Novaka Nedića, koji predvode "Crno-belu familiju".

"Očekujem od nadležnih organa da preuzumu sve potrebne mere i da se odgovorni izvedu pred lice pravde", poručio je za kraj razgovora za MONDO.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

marko mario

29.04.2016 16:57

Интересује ме, како неко у бесвесном стању може да побегне? Неком ко је у бесвесном стању је потребна помоћ да га подигне, транспортује или нешто друго.

ODGOVORITE
Name

Čitaj kao što je napisano

30.04.2016 09:08

Bježanje se odnosi na Vazuru a momka iz obezbeđenja su tukli dok je bio u besvesnom stanju. Obrati malo pažnju na zareze i prvo lepo pročitaj pa onda komentariši.

Name

miki

02.05.2016 21:47

Kako vucic ne moze da nadje one batinase,bruka ziva

ODGOVORITE