Компанија „Студен“ подржава Туку и Олимпијски комитет БиХ

Прва узданица малобројног олимпијског тима БиХ, атлетичар Амел Тука уговорио је данас подршку за припреме и пут у Рио, а Олимпијски комитет БиХ дугорочну сарадњу са Компанијом „Студен холдинг“ у Брчком.

Босна и Херцеговина 28.04.2016 | 20:04
Компанија „Студен“ подржава Туку и Олимпијски комитет БиХ

„Обрадован сам подршком која ће ми помоћи да што успјешније обавим припреме које су подређене што бољем успјеху на Олимпијади у Бразилу. Ово је додатни мотив да остварим циљ – улазак међу осам најбољих на планети, а финале је увијек прича за себе у којој се,

зашто не, јури и медаља“, рекао је Амел Тука.

Нигдје нема успјешног спорта без подршке привреде, рекао је директор Управе „Студен холдинга“ Илија Студен и најавио наставак друштвено-одговорног пословања и улагања у успјешне спортисте и младе у БиХ.

У Олимпијском комитету вјерују да ће подршка из „Студен холдинга“ бити најбољи позив за уговарање сарадње јер су, нагласио је потпредсједјник ОИ Синиша Кисић, „спортисти најбољи амбасадори и своје земље и њених привредника“.

Амел Тука је посјетио производне погоне Компаније и сусрео се са запосленим који су му пожељели успјех и медаље на Европском првенству и Олимпијским играма овог љета у Амстердаму и Рију.

БН телевизија

Коментари / 0

Оставите коментар