Прљава кампања Двери против СРС

Српска радикална странка најоштрије демантује наводе Српског покрета Двери о постојању наводног договора српских радикала и премијера Александра Вучића. Прећутни договор са Вучићем постигли су управо представници коалиција Двери-ДСС и СДС-ЛДП-ЛСВ, које режим, притиснут од стране америчког амбасадора, на силу жели да уведе у Народну скупштину.

Србија 28.04.2016 | 22:55
Прљава кампања Двери против СРС

Српски покрет Двери у свом саопштењу наводи неистиниту информацију да је проф. др Војислав Шешељ демантовао сопствене резултате из изборне ноћи, у којима је саопштено да коалиција Двери и ДСС има 6,62% гласова. Челници Српског покрета Двери очигледно нису разумели да је Српска радикална странка у изборној ноћи саопштавала прелиминарне резултате на основу обрађених 4% бирачких места, а не коначне изборне резултате.

На основу прелиминарних резултата пристиглих у изборни штаб Српске радикалне странке, саопштено је да је покрет Двери и ДСС освојио 6,62% гласова а Српска радикална странка 9,02% гласова.

Потпуно је логично да су се изборни резултати мењали са сваким пристиглим записником. Није само проценат освојених гласова Двери и ДСС опао, већ се исто догодило и са Српском радикалном странком, с обзиром на то да смо према првим прогнозама имали преко 9% освојених гласова, а сада имамо нешто више од 8%.

Са друге стране, наше анализе су показале да је покрет Доста је било освојио више од 5%, иако им је наш изборни штаб на основу обрађених 4% бирачких места израчунао резултат од 4,8% гласова.

Потпуно је логично да се проценти освојених гласова мењају у току пребројавања гласова. Чињеница да је проценат освојених гласова Двери-ДСС наводно фиксиран на 5%, иако се повећава број пребројаних листића, јасан је показатељ да се овој коалицији вештачки омогућава прелазак цензуса. Наши представници у Републичкој изборној комисији су имали прилике да се увере да ни коалиција Двери-ДСС, ни коалиција СДС-ЛДП-ЛСВ нису прешле цензус.

Уместо низа апсурдних питања које Српски покрет Двери упућује присталицама, члановима и гласачима Српске радикалне странке, актуелно је само једно једино питање: због чега су представници коалиције Двери-ДСС у изборној ноћи отишли у седиште Демократске странке на састанак са америчким амбасадором?

Позивамо представнике Српског покрета Двери да положе рачуне јавности и признају о чему су разговарали са амбасадором Сједињених Америчких Држава и шта су му све обећали у замену за прелазак цензуса.

Српска радикална странка нема ништа против уласка Двери-ДСС у Народну скупштину Републике Србије, али само уколико они освоје довољан број гласова за прелазак цензуса. На овим изборима то се није догодило и наша је обавеза да укажемо на покушај изборне крађе и прекрајања воље грађана Србије.

Ово је трећи пут да Српски покрет Двери није у стању да пређе цензус и трећи пут да се пласирају измишљене приче о томе како су наводно оштећени бројањем гласова.

Српска радикална странка неће реаговати на прљаву кампању коју спроводи Српски покрет Двери, али ће доследно инсистирати на поштовању изборне воље грађана Србије и понављању избора на свим бирачким местима на којима су уочене неправилности.

Саопштење СРС

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Владо Бања Лука

28.04.2016 12:31

Сесељ издајник! Невјероватно ста изјављује!? Брани Вуцица који има 48% гласова и зели патриоте из Двери да гурне испод цензуса... Страсно! Сад је јасно засто је Хаг пустио Воју...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дака

28.04.2016 13:22

Ладо појма немас о цему прицас цу сесељ издајник?! Па двери су америцки пројекат каква црна патриоска прица распитај се мало не млати глупости

Name

W

28.04.2016 13:23

Је ли то за Двери реце да су патриоте!? Страсно

Name

милица

28.04.2016 14:43

Шешељ издајник? О Боже, свима вам се увукао Додик у главу, само блебећете о издајницима. Шешељ је једини нормалан политичар у Србији и досљедан одувијек.

Name

дсс

28.04.2016 14:56

Сесељ је изасао из затвора на лијецење у Србију. У томе су му помогли руски и српски љекари,али не само они. Иза тога стоје и руски обавјестајци који су у контакту са Хагом тразили да се Сесељ ослободи и да уцествује на изборима. Руси су сматрали да це Сесељ свргнути Вуцица. Мадјутим то се није десило како је планирано,јер Вуциц својом политиком не одговара Русима па су покусали да то ураде на један перфидан нацин. У томе нису успјели ни Сесељ а ни Руси,ста даље слиједи видјецемо.

Name

Владо Бања Лука

28.04.2016 15:10

За Даку и Милицу: зашто Шешељ до сада нити једном једином реченицом није напао издајника Вучића, човјека који је Бриселским споразумом предао Космет Шиптарима и Западу!? А напада Тому Николића? И сада Двери које су једва прешле цензус? Шта, вУЧКо је патриота, а Тома и Бошко Обрадовић издајници!? Размислите мало, мућните главом...

Name

мами

28.04.2016 15:10

Сесељ! Оригиналан, један, једини, генијалан, бриљирао у Хагу у који је сам отисао! Да га бог позиви! Да је висе политицара његовог кова где би нам био крај! По кратком поступку би заврсио са криминалцима сто су нам упропастили дрзаву!

Name

атб

28.04.2016 12:51

Какве су двери патриоте кад се састају са досманлијама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо Бања Лука

28.04.2016 13:02

За АТБ: Па какво сада поновно бројање гласова кад вас водја, издајник ВУЦКо, у изборној ноци реце да "су избори просли у најбољем реду и да нема никаквих притузби"!? А данас наредио својима из РИК да поново броје 99 вреца са гласовима. Какав је то премијер, какав је то РИК, ко хоце да покраде изборе?? Двери??

Name

Секи Секи

28.04.2016 13:13

Секи брате подрзавам те и надао сам се да цес радити оно сто си обецао, а то је борба против издајника Томе и Аце (измедју осталог). Цему нападање Двери које нису партија која је у власти? То апсолутно нема смисла и даје основу ономе сто они тврде, а то је да си мозда у дилу са АВ сто ти неце ици на цаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

атб

28.04.2016 14:15

Ја сам само рекао да Двери ни Дсс нису истинске патриоте, ја немам ниста против да они удју у скупстину, и како мозес реци да је Сесељ издајник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо Бања Лука

28.04.2016 15:06

за АТБ: па ако Шешељ брани Вучића, а напада Двери које имају подршку 5%, онда Шешељ или: а) није нормалан; б) у дилу је са издајником Вучићем. Неме трећег... шешељ свима свашта може замјерити-само у скупштини не би ништа могао рећи Бошку Обрадовићу!

Name

Кики

28.04.2016 14:55

Сесељ це то парламентарно са пистољем у скупстини да расцисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Загор

28.04.2016 15:15

Чуј Владе и Секи Секи! Нити Шешељ брани АВ-а, нити гура Двери под цензус, он одговара на претходни напад Санде и Бошка (Двери и ДСС)! Шешељ је потпуно у праву, а вас двоје идите мало просипајте мржњу по својим порталима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цитат

28.04.2016 23:33

Теоретичар Николо Макијавели је рекао да политика нема никакве везе са моралом, а још мање је остваривање Божје воље, већ је борба за долазак на власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цитат

28.04.2016 23:50

Код нас ( а мозда и сире :( на сцени је : макијавелизам, а то знаци да циљ оправдава средство....Макијавели је родјен у петнаестом вијеку. Било је неких успона послије њега, али оцито је, падамо сви заједно.....возимо у рикверцу...Докле?

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс

28.04.2016 23:55

У Србију србују само херцеговци .....србијанци се баве продајом и крадјом беба,издајом дрзаве,медјусобним издајама и забијањем нозева у ледја.Сесељу је боље да додје у РС.....висе би га постовали и цијенили и висе би успјеха имао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

789

29.04.2016 00:36

7

ОДГОВОРИТЕ