Како је Бијонсе продала интиму и зарадила милионе

Бијонсин нови албум "Лемонаде" ових дана главна је тема у светским медијима, али не због нових песама већ због тога што је у њему индиректно открила да ју је супруг Џеј Зи варао.

Забава 28.04.2016 | 08:40
Како је Бијонсе продала интиму и зарадила милионе

Бијонсе у неколико песама говори о супруговим аферама, спомиње "Беки са добром косом" као његову љубавницу, и напослетку прича како су се помирили и својој љубави дали још једну шансу.

Сви су одмах пожурили да открију идентитет мистериозне "Беки", а сумња је најпре пала на модну креаторку Рејчел Рој, за коју се и раније шушкало да је имала аферу са репером, и која је због тога постала мета страшних увреда на друштвеним мрежама. Бијонсини фанови чак су малтретирали и њене ћерке, иако је Рејчел демантовала да је имала икакву везу са Џеј Зијем.

Слично је прошла и певачица Рита Ора, а док су фанови вређали на друштвеним мрежама, Бијонсе је мудро ћутала, вероватно задовољна тиме што је њен нови албум поново изазвао толику пометњу и што се о њој толико прича на друштвеним мрежама.

Међутим, како истиче "Дејли Мејл", многи не схватају да ће од читаве ове ситуације највише профитирати управо Џеј Зи. Када је албум објављен, песме су искључиво могле да се чују на платформи "Тидал", која је у власништву Џеј Зија, и која је све до сада била на ивици пропасти. Поједини стручњаци чак тврде да је албум "Лемонаде" спасио компанију од гашења.

Чак је и Бијонсин отац и бивши менаџер Метју Ноулс оптужио славне супружнике да намерно пласирају гласине о разводу како би појачали продају карата за своје концерте.

Ако је Бијонсе већ желела да се освети свом супругу за то што ју је варао, могла је то да уради на начин који га неће учинити богатијим за пар милиона долара.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар