Kako je Bijonse prodala intimu i zaradila milione

Bijonsin novi album "Lemonade" ovih dana glavna je tema u svetskim medijima, ali ne zbog novih pesama već zbog toga što je u njemu indirektno otkrila da ju je suprug Džej Zi varao.

Zabava 28.04.2016 | 08:40
Kako je Bijonse prodala intimu i zaradila milione

Bijonse u nekoliko pesama govori o suprugovim aferama, spominje "Beki sa dobrom kosom" kao njegovu ljubavnicu, i naposletku priča kako su se pomirili i svojoj ljubavi dali još jednu šansu.

Svi su odmah požurili da otkriju identitet misteriozne "Beki", a sumnja je najpre pala na modnu kreatorku Rejčel Roj, za koju se i ranije šuškalo da je imala aferu sa reperom, i koja je zbog toga postala meta strašnih uvreda na društvenim mrežama. Bijonsini fanovi čak su maltretirali i njene ćerke, iako je Rejčel demantovala da je imala ikakvu vezu sa Džej Zijem.

Slično je prošla i pevačica Rita Ora, a dok su fanovi vređali na društvenim mrežama, Bijonse je mudro ćutala, verovatno zadovoljna time što je njen novi album ponovo izazvao toliku pometnju i što se o njoj toliko priča na društvenim mrežama.

Međutim, kako ističe "Dejli Mejl", mnogi ne shvataju da će od čitave ove situacije najviše profitirati upravo Džej Zi. Kada je album objavljen, pesme su isključivo mogle da se čuju na platformi "Tidal", koja je u vlasništvu Džej Zija, i koja je sve do sada bila na ivici propasti. Pojedini stručnjaci čak tvrde da je album "Lemonade" spasio kompaniju od gašenja.

Čak je i Bijonsin otac i bivši menadžer Metju Nouls optužio slavne supružnike da namerno plasiraju glasine o razvodu kako bi pojačali prodaju karata za svoje koncerte.

Ako je Bijonse već želela da se osveti svom suprugu za to što ju je varao, mogla je to da uradi na način koji ga neće učiniti bogatijim za par miliona dolara.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar