УЕФА: Стадиони Звезде и Партизана нису за Европу!

Стање инфраструктуре на стадионима Црвене звезде и Партизана је неадекватно и не одговара стандардима Европске фудбалске уније (УЕФА).

Фудбал 30.04.2016 | 08:00
УЕФА: Стадиони Звезде и Партизана нису за Европу!

Како се наводи на сајту Фудбалског савеза Србије, после седнице Одбора за хитна питања, анализирани су закључци после посете надлежних из УЕФА око стања инфраструктуре на стадионима Црвене звезде и Партизана.

"Основни став после посете је да је стање на стадионима неадекватно и да не одговара стандардима УЕФА. Наглашено је да на оба објекта у најкраћем периоду мора много тога да буде урадјено, како би били спремни за утакмице у европским такмичењима, али и за мечеве репрезентације у квалификацијама за Светско првенство 2018. године у Русији", наводи се су саопштењу.

ФСС је најавио да ће надгледати комплетан процес и затражио од клубова да у што краћем року доставе извештаје о актуелном стању и плану реализације послова.

Такође, чланови Одбора за хитна питања су донели одлуку о предлагању тренера Вељка Пауновића за добијање 'Мајске награде' у категорији најбољег спортског стручњака.

Пауновић је прошлог лета као селектор предводио омладинску репрезентацију Србије узраста до 20 година до титуле светског првака на Новом Зеланду.

Коментари / 0

Оставите коментар