UEFA: Stadioni Zvezde i Partizana nisu za Evropu!

Stanje infrastrukture na stadionima Crvene zvezde i Partizana je neadekvatno i ne odgovara standardima Evropske fudbalske unije (UEFA).

Fudbal 30.04.2016 | 08:00
UEFA: Stadioni Zvezde i Partizana nisu za Evropu!

Kako se navodi na sajtu Fudbalskog saveza Srbije, posle sednice Odbora za hitna pitanja, analizirani su zaključci posle posete nadležnih iz UEFA oko stanja infrastrukture na stadionima Crvene zvezde i Partizana.

"Osnovni stav posle posete je da je stanje na stadionima neadekvatno i da ne odgovara standardima UEFA. Naglašeno je da na oba objekta u najkraćem periodu mora mnogo toga da bude uradjeno, kako bi bili spremni za utakmice u evropskim takmičenjima, ali i za mečeve reprezentacije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji", navodi se su saopštenju.

FSS je najavio da će nadgledati kompletan proces i zatražio od klubova da u što kraćem roku dostave izveštaje o aktuelnom stanju i planu realizacije poslova.

Takođe, članovi Odbora za hitna pitanja su doneli odluku o predlaganju trenera Veljka Paunovića za dobijanje 'Majske nagrade' u kategoriji najboljeg sportskog stručnjaka.

Paunović je prošlog leta kao selektor predvodio omladinsku reprezentaciju Srbije uzrasta do 20 godina do titule svetskog prvaka na Novom Zelandu.

Komentari / 0

Ostavite komentar