Петровић: Ако Радник узме Куп БиХ, то ће бити...!

Бијељински Радник је пласманом у финале Купа Босне и Херцеговине направио највећи успјех у клупској историји. У току постављање семафора на Градском стадиону.

Фудбал 29.04.2016 | 20:00
Петровић: Ако Радник узме Куп БиХ, то ће бити...!

У борби за трофеј изабраници Славка Петровића одмјериће снаге са тузланском Слободом, која ће у првом сусрету 11. маја бити домаћин на "Тушњу".

"Учинићемо све да се у финалу Купа БиХ представимо у што бољем свјетлу, онолико колико можемо. Заиста се дивим мојим играчима", изјавио је тренер семберске екипе.

О ривалу има високо мишљење.

"Моји играчи ће свакако дати све од себе у великом финалу. Слободи неће бити лако. Не могу нас побиједити три или четири пута у сезони. Обје утакмице које су добили у Тузли и Бијељини ми смо несретно изгубили. Биће то утакмица која ће привући и много гледалаца... Ако бисмо ми освојили Куп БиХ, била би то вансеријска сензација", додао је Петровић.

Прва утакмица финала Купа БиХ игра се у Тузли, 11. маја са почетком у 20 сати, док је реванш седам дана касније на Градском стадиону у Бијељини.

А на њему су у току радови на постављању семафора, који је клубу из Бијељине поклонио хрватски репрезентативац и фудбалер Барселоне Иван Ракитић, пријатељ предсједника Радника Младена Крстајића још из периода играња у Шалкеу.

"Замислите прву објаву на новом семафору: ФК Радник Бијељина, освајач Купа БиХ", објављено је на званичном Фејсбук профилу Радника.

Коментари / 0

Оставите коментар