Petrović: Ako Radnik uzme Kup BiH, to će biti...!

Bijeljinski Radnik je plasmanom u finale Kupa Bosne i Hercegovine napravio najveći uspjeh u klupskoj istoriji. U toku postavljanje semafora na Gradskom stadionu.

Fudbal 29.04.2016 | 20:00
Petrović: Ako Radnik uzme Kup BiH, to će biti...!

U borbi za trofej izabranici Slavka Petrovića odmjeriće snage sa tuzlanskom Slobodom, koja će u prvom susretu 11. maja biti domaćin na "Tušnju".

"Učinićemo sve da se u finalu Kupa BiH predstavimo u što boljem svjetlu, onoliko koliko možemo. Zaista se divim mojim igračima", izjavio je trener semberske ekipe.

O rivalu ima visoko mišljenje.

"Moji igrači će svakako dati sve od sebe u velikom finalu. Slobodi neće biti lako. Ne mogu nas pobijediti tri ili četiri puta u sezoni. Obje utakmice koje su dobili u Tuzli i Bijeljini mi smo nesretno izgubili. Biće to utakmica koja će privući i mnogo gledalaca... Ako bismo mi osvojili Kup BiH, bila bi to vanserijska senzacija", dodao je Petrović.

Prva utakmica finala Kupa BiH igra se u Tuzli, 11. maja sa početkom u 20 sati, dok je revanš sedam dana kasnije na Gradskom stadionu u Bijeljini.

A na njemu su u toku radovi na postavljanju semafora, koji je klubu iz Bijeljine poklonio hrvatski reprezentativac i fudbaler Barselone Ivan Rakitić, prijatelj predsjednika Radnika Mladena Krstajića još iz perioda igranja u Šalkeu.

"Zamislite prvu objavu na novom semaforu: FK Radnik Bijeljina, osvajač Kupa BiH", objavljeno je na zvaničnom Fejsbuk profilu Radnika.

Komentari / 0

Ostavite komentar