Промјенљиво вријеме током цијелог дана

На западу Српске промјенљиво вријеме, мјестимично се очекују сунчани периоди док ће повремено бити и кише. Јутарња температура од 5 до 8 степени, највиша дневна од 15 до 19 степени.

Република Српска 27.04.2016 | 07:05
Промјенљиво вријеме током цијелог дана

На истоку претежно сунчано. Минимална температура од 3 до 7, максимална дневна од 17 до 21 степен.

На југу промјенљиво облачно вријеме са слабим падавинама. Јутарња температура од 2 до 8, највиша дневна од 11 до 17 степени.

У осталим дијеловима БиХ биће промјенљиво облачно повремено са кишом. Дуваће вјетар јужног и југозападног правца. Јутарња температура у интервалу од 2 до 8, највиша дневна од 11 до 21 степен.

Сутра ће бити промјенљиво облачно са сунчаним интервалима. Јутарња температура од 3 до 7, на југу до 11 степени. Највиша дневна од 15 до 20 степени.

У петак облачно вријеме са кишом. За викенд и првомајске празнике релативно хладно за ово доба године са смјеном краћих сунчаних и облачних периода и честом кишом, а могући су и краткотрајни локални пљускови.

БИОПРОГНОЗА

Очекује се погоршање биометеоролошких прилика у другом дијелу дана, које може условити појаву тегоба код особа са респираторним обољењима. Такође, извјесна опрезност се савјетује и срчаним болесницима.

Од метеоропатских реакција могући су проблеми са сном, раздражљивост и главобоља. Препоручује се умјерена физичка активност и слојевито одјевање.

(БН телевизија)

Коментари / 0

Оставите коментар