Promjenljivo vrijeme tokom cijelog dana

Na zapadu Srpske promjenljivo vrijeme, mjestimično se očekuju sunčani periodi dok će povremeno biti i kiše. Jutarnja temperatura od 5 do 8 stepeni, najviša dnevna od 15 do 19 stepeni.

Republika Srpska 27.04.2016 | 07:05
Promjenljivo vrijeme tokom cijelog dana

Na istoku pretežno sunčano. Minimalna temperatura od 3 do 7, maksimalna dnevna od 17 do 21 stepen.

Na jugu promjenljivo oblačno vrijeme sa slabim padavinama. Jutarnja temperatura od 2 do 8, najviša dnevna od 11 do 17 stepeni.

U ostalim dijelovima BiH biće promjenljivo oblačno povremeno sa kišom. Duvaće vjetar južnog i jugozapadnog pravca. Jutarnja temperatura u intervalu od 2 do 8, najviša dnevna od 11 do 21 stepen.

Sutra će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Jutarnja temperatura od 3 do 7, na jugu do 11 stepeni. Najviša dnevna od 15 do 20 stepeni.

U petak oblačno vrijeme sa kišom. Za vikend i prvomajske praznike relativno hladno za ovo doba godine sa smjenom kraćih sunčanih i oblačnih perioda i čestom kišom, a mogući su i kratkotrajni lokalni pljuskovi.

BIOPROGNOZA

Očekuje se pogoršanje biometeoroloških prilika u drugom dijelu dana, koje može usloviti pojavu tegoba kod osoba sa respiratornim obolјenjima. Takođe, izvjesna opreznost se savjetuje i srčanim bolesnicima.

Od meteoropatskih reakcija mogući su problemi sa snom, razdražlјivost i glavobolјa. Preporučuje se umjerena fizička aktivnost i slojevito odjevanje.

(BN televizija)

Komentari / 0

Ostavite komentar