Није само рат за титулу! Лестер и Тотенхем јуре истог нападача!

Цена - 30.000.000 евра! Спрема се паклено лето...

Фудбал 29.04.2016 | 08:00
Није само рат за титулу! Лестер и Тотенхем јуре истог нападача!

Потера Лестера и Тотенхема више се не своди само на јурњаву за титулом енглеског шампиона, већ и за нападачем које би требало да буде велико појачање за оба клуба у Лиги шампиона наредне сезоне!

Према информацијама руске Известије, два најбоља клуба енглеског првенства у овом тренутку желе нападача московског ЦСКА - Ахмеда Мусу.

Међутим, интересовање Лисица и Певаца није новост у свету фудбала, с обзиром на то да је клуб из Лондона за 23-годишњег Нигеријца бацио око још прошлог лета, док је првопласирани тим Премијер лиге то учинио зимус.

Према првим проценама за услуге једног од најбољих центарфора и стрелаца руског првенства коштао би Лестер и Тотенхем између 25.000.000 и 30.000.000 евра, а врло лако Муса би могао да буде и играч који би ЦСКА донео највише новца досад! Јер, Армејци не желе да се голгетера одрекну тако лако, већ од богатих енглеских клубова желе да извуку велику суму.

Муса је на досадашње 23 утакмице у првенству мету погодио десет пута, а укупно је уписао 14 погодака на 34 утакмице у свим такмичењима. Са ЦСКА има уговор до јуна 2019. године.

Коментари / 0

Оставите коментар