Nije samo rat za titulu! Lester i Totenhem jure istog napadača!

Cena - 30.000.000 evra! Sprema se pakleno leto...

Fudbal 29.04.2016 | 08:00
Nije samo rat za titulu! Lester i Totenhem jure istog napadača!

Potera Lestera i Totenhema više se ne svodi samo na jurnjavu za titulom engleskog šampiona, već i za napadačem koje bi trebalo da bude veliko pojačanje za oba kluba u Ligi šampiona naredne sezone!

Prema informacijama ruske Izvestije, dva najbolja kluba engleskog prvenstva u ovom trenutku žele napadača moskovskog CSKA - Ahmeda Musu.

Međutim, interesovanje Lisica i Pevaca nije novost u svetu fudbala, s obzirom na to da je klub iz Londona za 23-godišnjeg Nigerijca bacio oko još prošlog leta, dok je prvoplasirani tim Premijer lige to učinio zimus.

Prema prvim procenama za usluge jednog od najboljih centarfora i strelaca ruskog prvenstva koštao bi Lester i Totenhem između 25.000.000 i 30.000.000 evra, a vrlo lako Musa bi mogao da bude i igrač koji bi CSKA doneo najviše novca dosad! Jer, Armejci ne žele da se golgetera odreknu tako lako, već od bogatih engleskih klubova žele da izvuku veliku sumu.

Musa je na dosadašnje 23 utakmice u prvenstvu metu pogodio deset puta, a ukupno je upisao 14 pogodaka na 34 utakmice u svim takmičenjima. Sa CSKA ima ugovor do juna 2019. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar