Све тајне које је Јелена однијела у гроб

Први страшан ударац судбине била је смрт њеног оца, због ког је и почела да се бави музиком. Смрт оца ју је страшно погодила, па се тада на 10 година повукла са музичке сцене. После тога уследиле многе друге несреће.

Србија 26.04.2016 | 21:11
Све тајне које је Јелена однијела у гроб

Ова млада жена није имала прилику да покаже све своје таленте, јер је на бруталан начин убијена када је трчала на насипу Црвенка у Борчи. Цела Србија била је шокирана када је Јеленино беживотно тело пронађено у каналу, а потрага за убицом је и даље у току.

Јелена Крсмановић рођена је 1983. у Београду, а као девојчица показивала је интересовање за музику. Њени најближи тврде да је стално певала, а јавност ју је упознала када је имала 13 година. Јелена је тада наступила у музичком такмичењу "Звезде Гранда", као најмлађа учесница.

Свој први албум издала је 2002. године и то је био наговештај једне блиставе каријере. Поредили су је са Светланом Цецом Ражнатовић а чак је и сама певачица рекла да у њој види своју наследницу. Ко зна докле би Јелена дошла да се судбина није поиграла са њом...

Прво јој је преминуо отац за ког је била везана. Он јој је био кључна подршка у каријери и приватном животу, а тада се Јелена повукла се са јавне сцене. Десет година касније одлучила је да се врати на сцену јер је веровала да би то њеног оца чинило срећним.

"Сада када сам се вратила на сцену, осећам да је и мој тата срећан, где год да је", рекла је тада Јелена.
Годину дана након смрти оца, Јелена је изгубила и стрица.

Удала се 2010. године за композитора Зорана Марјановића, с којим је добила ћерку Јану. Њен супруг је из претходног брака већ имао сина. Јеленин брак је деловао као онај из бајке, али певачицу су почеле да муче друге муке.

Кад је сазнала да јој је мајка оболела од малигног тумора, преузела је бригу о њој. Брига о мајци, наступи, дете, кућа... све је било на њој, а и пак никада се није жалила.

Чак је наступала и на добротворним концертима како би помогла угроженој и болесној деци. Само је једном, после стричеве сахране, имала чудан разговор са својом стрином:

"Прошле године, после сахране мог мужа, причале смо у колима. На мој коментар да сам ја следећа, одговорила ми је: Ниси ти, ја сам", испричала је Јеленина стрина. Да ли су такве речи биле последица незахвалних животних околности у којима се нашла или је Јелена нешто наслућивала, остаће велика тајна коју је певачица понела са собом у гроб.

Јеленина блиска пријатељица и колегиница Нада Топчагић тврди да је покојна певачица последњих дана била ужурбана око дуетске песме коју је требало да сниме, баш као да је осећала смрт.

"Сећам се да смо до три ујутро седеле у студију док је ћеркицу држала у наручју. Она као да је предосетила да ће умрети. Звала ме је пре неколико дана и пожуривала с премијером. Упорно је инсистирала на томе, а иначе није била таква да запне за нешто", испричала је тужно Нада.

Ипак, најтеже речи о Јелениној судбини изоворила је мала Јана, певачицина ћерка. Данима, након Јеленине смрти, девојчица је понављала само једно: "Вратите ми моју маму, хоћу да се играм с њом".

Подсетимо, за Јелениним убицом се још увек трага. Последња вест је полиција на доборм путу да открије ко је и због чега на бруталан начин окончао живот Јелене Марјановић.

Извор: Курир

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Нено

26.04.2016 19:25

Не могу да ресе случај или неце да га ресе.Некад ствар ресе за дан,а овде бруји Србија а полиција ниста не мозе да објави.О цему се овде ради?Ко је убица?Засто ћутиш Србијо?

ОДГОВОРИТЕ
Name

абц

26.04.2016 19:32

И ста сад би Вуциц је обецао да це одмах после избора тј у Понедељак да објави име монструма који је убио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кнез

26.04.2016 20:30

ненормално: у питању је мало већа риба.А она много привлачна.Старе лудачине желе'свежу крви.А како сада,како објаснити градјанима ;каква Брука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цар

26.04.2016 20:45

мене заустави саобраћајна! господиње;гуме навајању,дозвољени профил.3 м/м.код вас је!2,9м/м. плаћајте. по закону/буразеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какве то има везе са убиством?

27.04.2016 01:56

Бас си цар када говорис о саобрацајној полицији [не о криминалистицкој] и плацању казне због дубине профила на гумама

Name

Цицко

28.04.2016 04:05

Ја мислим кад је неки слуцај не ресиве природе ,да је у најмању руку умијесан неко из полиције или из Политицких структура региона у којем се убиство десило...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

28.04.2016 06:13

Ово је стварно залост зао ми је сада цурице од јеце у каквој породици је остала да зиви та баба од оца мама вестица, на ломацу, и пуно ми зао Зорице маме од јеце она зна какав је био зивот јеце у тој породици не знам мозда гресим видецемо.

ОДГОВОРИТЕ