Sve tajne koje je Jelena odnijela u grob

Prvi strašan udarac sudbine bila je smrt njenog oca, zbog kog je i počela da se bavi muzikom. Smrt oca ju je strašno pogodila, pa se tada na 10 godina povukla sa muzičke scene. Posle toga usledile mnoge druge nesreće.

Srbija 26.04.2016 | 21:11
Sve tajne koje je Jelena odnijela u grob

Ova mlada žena nije imala priliku da pokaže sve svoje talente, jer je na brutalan način ubijena kada je trčala na nasipu Crvenka u Borči. Cela Srbija bila je šokirana kada je Jelenino beživotno telo pronađeno u kanalu, a potraga za ubicom je i dalje u toku.

Jelena Krsmanović rođena je 1983. u Beogradu, a kao devojčica pokazivala je interesovanje za muziku. Njeni najbliži tvrde da je stalno pevala, a javnost ju je upoznala kada je imala 13 godina. Jelena je tada nastupila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", kao najmlađa učesnica.

Svoj prvi album izdala je 2002. godine i to je bio nagoveštaj jedne blistave karijere. Poredili su je sa Svetlanom Cecom Ražnatović a čak je i sama pevačica rekla da u njoj vidi svoju naslednicu. Ko zna dokle bi Jelena došla da se sudbina nije poigrala sa njom...

Prvo joj je preminuo otac za kog je bila vezana. On joj je bio ključna podrška u karijeri i privatnom životu, a tada se Jelena povukla se sa javne scene. Deset godina kasnije odlučila je da se vrati na scenu jer je verovala da bi to njenog oca činilo srećnim.

"Sada kada sam se vratila na scenu, osećam da je i moj tata srećan, gde god da je", rekla je tada Jelena.
Godinu dana nakon smrti oca, Jelena je izgubila i strica.

Udala se 2010. godine za kompozitora Zorana Marjanovića, s kojim je dobila ćerku Janu. Njen suprug je iz prethodnog braka već imao sina. Jelenin brak je delovao kao onaj iz bajke, ali pevačicu su počele da muče druge muke.

Kad je saznala da joj je majka obolela od malignog tumora, preuzela je brigu o njoj. Briga o majci, nastupi, dete, kuća... sve je bilo na njoj, a i pak nikada se nije žalila.

Čak je nastupala i na dobrotvornim koncertima kako bi pomogla ugroženoj i bolesnoj deci. Samo je jednom, posle stričeve sahrane, imala čudan razgovor sa svojom strinom:

"Prošle godine, posle sahrane mog muža, pričale smo u kolima. Na moj komentar da sam ja sledeća, odgovorila mi je: Nisi ti, ja sam", ispričala je Jelenina strina. Da li su takve reči bile posledica nezahvalnih životnih okolnosti u kojima se našla ili je Jelena nešto naslućivala, ostaće velika tajna koju je pevačica ponela sa sobom u grob.

Jelenina bliska prijateljica i koleginica Nada Topčagić tvrdi da je pokojna pevačica poslednjih dana bila užurbana oko duetske pesme koju je trebalo da snime, baš kao da je osećala smrt.

"Sećam se da smo do tri ujutro sedele u studiju dok je ćerkicu držala u naručju. Ona kao da je predosetila da će umreti. Zvala me je pre nekoliko dana i požurivala s premijerom. Uporno je insistirala na tome, a inače nije bila takva da zapne za nešto", ispričala je tužno Nada.

Ipak, najteže reči o Jeleninoj sudbini izovorila je mala Jana, pevačicina ćerka. Danima, nakon Jelenine smrti, devojčica je ponavljala samo jedno: "Vratite mi moju mamu, hoću da se igram s njom".

Podsetimo, za Jeleninim ubicom se još uvek traga. Poslednja vest je policija na doborm putu da otkrije ko je i zbog čega na brutalan način okončao život Jelene Marjanović.

Izvor: Kurir

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Neno

26.04.2016 21:25

Ne mogu da rese slučaj ili nece da ga rese.Nekad stvar rese za dan,a ovde bruji Srbija a policija nista ne moze da objavi.O cemu se ovde radi?Ko je ubica?Zasto ćutiš Srbijo?

ODGOVORITE
Name

abc

26.04.2016 21:32

I sta sad bi Vucic je obecao da ce odmah posle izbora tj u Ponedeljak da objavi ime monstruma koji je ubio.

ODGOVORITE
Name

knez

26.04.2016 22:30

nenormalno: u pitanju je malo veća riba.A ona mnogo privlačna.Stare ludačine žele'svežu krvi.A kako sada,kako objasniti gradjanima ;kakva Bruka.

ODGOVORITE
Name

car

26.04.2016 22:45

mene zaustavi saobraćajna! gospodinje;gume navajanju,dozvoljeni profil.3 m/m.kod vas je!2,9m/m. plaćajte. po zakonu/burazeru.

ODGOVORITE
Name

Kakve to ima veze sa ubistvom?

27.04.2016 03:56

Bas si car kada govoris o saobracajnoj policiji [ne o kriminalistickoj] i placanju kazne zbog dubine profila na gumama

Name

Cicko

28.04.2016 06:05

Ja mislim kad je neki slucaj ne resive prirode ,da je u najmanju ruku umijesan neko iz policije ili iz Politickih struktura regiona u kojem se ubistvo desilo...

ODGOVORITE
Name

bn

28.04.2016 08:13

Ovo je stvarno zalost zao mi je sada curice od jece u kakvoj porodici je ostala da zivi ta baba od oca mama vestica, na lomacu, i puno mi zao Zorice mame od jece ona zna kakav je bio zivot jece u toj porodici ne znam mozda gresim videcemo.

ODGOVORITE