Највећи свјетски лидери рођени су у знаку...

Најмање је вероватно да ће у председничкој фотељи бити они рођени у знаку Девице, јер су оне на власти тренутно у тек 12 држава.

Свијет 26.04.2016 | 19:39
Највећи свјетски лидери рођени су у знаку...

Решили смо да се позабавимо мало председницима држава и њиховим хороскопским знацима. Да ли је судбина једне нације или света записана у звездама? Односно, шта за свет значи чињеница да је највећи број шефова држава по хороскопу – Шкорпија.

Они су лидери у чак 22 државе, а међу њима је бивши премијер Аустралије Тони Абот и ирански председник Хасан Рохани. Екипу Шкорпија могла би појачати и кандидаткиња за председника Америке Хилари Клинтон, која је такође Шкорпија.

Хрватска председница Колинда Грабар-Китаровић рођендан слави предзадњег дана априла, а рођена је у знаку Бика. У том су знаку били рођени и Адолф Хитлер и Садам Хусеин, али и 13 садашњих председника држава међу којима су они из Ирака, Финске, Швајцарске и Канаде.

Фото: Профимедиа/Аламy

Први човек Америке Барак Обама је рођен у знаку Лава. Он је један од 18 лидерских Лавова међу којима је и француски председник Франсоа Оланд.

У председничким фотељама седи и исти број Стрелаца, међу којима је био и Винстон Черчил. Прате их у стопу Близанци који су на челу 17 држава, а рођендане тада између осталих славе челници Босне и Херцеговине, Мађарске, Бугарске и Украјине.

Винстон Черчил десетак дана након што је постао британски премијер. Фото: Wикимедиа Цоммонс/Бритисх Говернмент

Ракови су на власти у 16 држава света, а међу њима су Немачка, Кина и Уједињени Арапски Емирати.

Бивши севернокорејски председник Ким Ил – Сунг био је Јарац, а Рибе владају у 15 држава. У том је знаку рођена и краљица Елизабета, а међу Рибама су садашњи председник Србије Томислав Николић, затим председници Турске, Монака и Исланда.

Фото: АП/Тањуг

Ганди је, по хороскопу, био Вага, а у истом знаку рођени су лидери Велике Британије, Чешке и Естоније.

Најмање је вероватно да ће у председничку фотељу сести они рођени у знаку Девице, јер су оне на власти тренутно у тек 12 држава међу којима је и сиријски председник Башар ал Асад, затим челници Словеније, Македоније, Јапана.

Астролог и тарот-тумач: Марко Вороњин

(Телеграф.рс)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Драж

26.04.2016 17:49

Колинда међу свјетским лидерима?О Бог вас помогао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пази пази

26.04.2016 17:58

Колинда и Адолф родјени у истом знаку - интересантан податак!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Примједба

26.04.2016 18:11

У БиХ нису близанци има их 3

ОДГОВОРИТЕ
Name

небитно

26.04.2016 21:00

Па онда су тројке а не близанци

Name

Ја

27.04.2016 09:31

А краду за сесторке...