Берлускони га звао да се врати - Миха рекао НЕ!

Челници Милана Силвио Берлускони и Адријано Галијани позвали су Синишу Михајловића да се врати на клупу росо-нера, али је он то одбио, тврди Газета дело Спорт.

Фудбал 26.04.2016 | 17:20
Берлускони га звао да се врати - Миха рекао НЕ!

Легендарни власник славног Милана, који је средином 80-их купио "росонере" и од њих направио највећу европску силу у наредних 15-20 година, Силвио Берлускони, потпуно је изгубио компас.

Након што је у сред сезоне сменио нашег тренера Синишу Михајловића, иако му је саставио сасвим скроман и недоречен састав и као циљ поставио пласман у Лигу шампиона, бивши премијер Италије – према писању угледне "Газете дело Спорт" – звао је Миху да се врати на клупу после само две утакмице под тренером Кристијаном Брокијем!?

"Челници Милана Силвио Берлускони и Адријано Галијани позвали су Синишу Михајловића да се врати на клупу росонера, али је он то одбио", тврди "Газета".

Наводи се да су Берлускони и Галијани јуче, после пораза од Вероне (2:1) у Серији А, имали дуг телефонски разговор са српским тренером, али нису успели да га убеде да се врати после само две утакмице након отказа.

Михајловић још увек прима плату од Милана због раног раскида сарадње, али има намеру да одмори до краја сезоне и потом крене у потрагу за новим клубом.

За сада је једино сигурно да се Кристијан Броки неће дуго задржати на Сан Сиру после разочарајућих резултата против Карпија (0:0) и пораза од Вероне.

Коментари / 0

Оставите коментар