Измислили кандидата и освојили 13 мандата

Странка под називом “Сарму Пробо Ниси”, са лидером измишљеног имена Љубиша Прелетачевић – Бели, на изборима у Младеновцу освојила је 13 мандата, односно колико ДС, СПС и ЛДП заједно у овом граду!

Србија 25.04.2016 | 21:16
Измислили кандидата и освојили 13 мандата

Све је почело као пародија, основали су Само јако – Бели, под слоганом СПН – Сарму пробо ниси, дали измишљено име Љубиша Прелетачевић, а онда направили невероватан успех на изборима.

Вероватно ни сањали нису да ће се све завршити са 13 освојених мандата, односно колико ДС, СПС и ЛДП заједно у овом граду. По броју гласова су били одмах иза СНС. У појединим селима су били други, што, како кажу, сматрају својим великим успехом. На листи су били под редним бројем седам, под називом Бели – Само јако. На друштвеним мрежама су постали прави хероји, где пљуште честитке. Оно што је посебно занимљиво је и то да они постоје само 38 дана. Резултате су славили уз ватромет, алкохол и журку до ситних сати. Изненађење нису крили, а у свом обраћању су се захвалили свима који су им дали глас.

“Хтео бих да се захвалим мојим Младеновчанима на оволиком одзиву. Искрено, нисмо очекивали да ћемо имати оволико гласова, али ово је абнормална цифра. Зато смо захвални до бесвести свим нашим драгим грађанима што су показали да још постоји атом снаге у овом малом месту. И да може увек бити боље, а ми смо ти који ћемо да вам помогнемо. Зато нас пратите и само јако”, рекао је Прелетачевић.

Погледајте њихов несвакидашњи спот за кампању:

Извор: Курир

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

грађанин

25.04.2016 19:19

Чега су се сјетили, свака им част. Народ гласа.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВЕ ВИРТУЕЛНО

25.04.2016 19:49

У НАС ЈЕ И ОВАКО СВЕ ВИРТУАЛНО. ИСМИШЉЕНО. НИЈЕ НИ ЧУДО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РадикалНО

25.04.2016 20:36

Ови су поштенији него сви политичари заједно. Народ је рекао шта мисли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

25.04.2016 23:57

Народ није рекао ниста и не мисли ниста. За кога год галсају бице им исто,ни сад неце сарме пробати. Народ је само за сисање.

Name

Петар

26.04.2016 04:20

Народу је доста ових политицара који се боре само да покупе сто могу.Мислим да би Цобан много боље водили дрзаву од ових лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеја

26.04.2016 06:46

Треба сад основати странку Вишебојци и номиновати кандидата Војин Папка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

свака цаст

26.04.2016 08:11

Свака цаст момци, духовито пре свега, надам се да це се вас глас, глас омладине цути и у скупстинској сали Младеновца али са озбиљним предлозима. Јако би Вољела да се пробуди омладина и у Републици Српској, јер ово је њихово вријеме а не ових излапљелих грдоба. Вјерујте ми омладино да да би вас подрзали и старији. Само напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АБЦ

26.04.2016 09:40

Посматрајуци овакве ствари и десавања долази се до закљуцка да градјани дрзаве Србије уопсте не региструју ста им треба да су гладни нису да немају лаз да им је до зезања да ста друго реци ало гледајуци ста смо урадили 2000-те године ниста није цудо *ЦЕДА ,ЗИВКОВИЦ,ЦОМИЦ,ПЕСИЦ ,ста су они бољи и политицки зрелији? Влада се 12 година и доведосе нас до оваквих сцена брука .

ОДГОВОРИТЕ